Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάνοντας motocross στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (video)

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνοντας motocross στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (video)

NEWSMOTO

Κάνοντας motocross στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (video)

NEWSMOTO

Η Ελλάδα φημίζεται παγκοσμίως για τα νησιά της και αυτά για τις παραλίες της. Μία από τις πλέον εμβληματικές εικόνες, έρχεται από το «ναυάγιο» της Ζακύνθου που όμως για μία ημέρα, μεταμορφώθηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτουργός ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross, Romain Febvre, που πρωταγωνίστησε με τη μοτοσυκλέτα του σε ένα εντυπωσιακό video με… ντεκόρ το εμπορικό πλοίο «Παναγιώτης», που πριν από 37 χρόνια «ναυάγησε» αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μοναδικής καρτ ποστάλ από το νησί του Ιονίου.

Μια ομάδα 23 ατόμων βρέθηκε στην απομονωμένη παραλία, μεταφέροντας 12 τόνους άμμου και αφιερώνοντας στο όλο project τετραψήφιο αριθμό ωρών δουλειάς. Όλα αυτά ώστε ο 25χρονος Febvre που πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το Motocross των Εθνών με την ομάδα της Γαλλίας, να οδηγήσει στην πιο όμορφη τοποθεσία της καριέρας του.

Advertisement
Advertisement

«Ως αθλητές έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε όμορφες και ιδιαίτερες πίστες σε όλο τον κόσμο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την παραλία του ‘Ναυαγίου’ στην Ελλάδα. Είναι ένα απίστευτο θέαμα, φανταστείτε να οδηγείτε ανάμεσα σε γαλανά νερά και ένα ναυάγιο πλοίου. Ήταν μια τεράστια πρόκληση για όλους μας, ειδικά όταν έπρεπε να μεταφέρουμε τα πάντα με μικρές βάρκες από την άλλη πλευρά του νησιού», είπε ο γεννημένος στην Επινάλ αναβάτης.

Περισσότερα, στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί…