Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Αστέρι με ανοιχτό… ουρανό

Ελλάδα 6:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστέρι με ανοιχτό… ουρανό

Mercedes Summer

Αστέρι με ανοιχτό… ουρανό

Mercedes Summer

Αναμφισβήτητα αντάξιο της εικόνας της φίρμας με σήμα το αστέρι, και των προσδοκιών που έχει όποιος αγοράζει ένα καμπριολέ αυτής της τιμής, η C-Class Cabriolet της Mercedes-Benz προσφέρει την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τα οδικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ποιοτικές μετακινήσεις με ασφάλεια και την ευχαρίστηση της επαφής με τη φύση, ειδικά αυτή την ευλογημένη για τη χώρα μας εποχή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο μικρός σε χωρητικότητα κινητήρας της βασικής έκδοσης (1.6 με 156 ίππους) είναι ένα ατού για την ελληνική αγορά, αποτρέποντας τη φορολογική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη του με υπερβολικά τεκμήρια και μάλιστα χωρίς συμβιβασμό στις επιδόσεις, που είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικές.

Mercedes-Benz-C-Class-Cabriolet-2017-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται σε ένα εξαιρετικό πλαίσιο με αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων εμπρός-πίσω, οι οποίες μάλιστα είναι χαμηλωμένες κατά 15 χιλιοστά στην καμπριολέ, που έχει επιπλέον και μεγαλύτερους τροχούς, διαστάσεων 225/50 R 17 αντί για τα 205/60 R 16 της σεντάν. Με δεδομένη λοιπόν και την πολύ καλή ακαμψία του αμαξώματος, που δεν επηρεάζει την ακρίβεια της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου, η τελευταία είναι εξαιρετική, με εντυπωσιακό κράτημα, πολύ καλή πρόσφυση και προοδευτικές και απολύτως προβλέψιμες αντιδράσεις.

Mercedes-Benz-C-Class-Cabriolet-2017-tsiro-640

Αρωγός άλλωστε του οδηγού είναι και τα πολύ καλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, που κάνουν τη δουλειά τους πολύ αποτελεσματικά όσο και διακριτικά. Να επισημάνουμε επίσης τη σωστή διαχείριση της ροής του αέρα όταν η οροφή είναι ανοιχτή, ιδιαίτερα με τον έξτρα ανεμοθώρακα.