Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι Gallardo LP560-4 και LP570-4 Edizione Tecnica

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι Gallardo LP560-4 και LP570-4 Edizione Tecnica

ΝΕΑ

Video: Οι Gallardo LP560-4 και LP570-4 Edizione Tecnica

ΝΕΑ

Δυναμικό ξεκίνημα στο Παρίσι και το Διεθνές Σαλόνι για τη Lamborghini που παρουσίασε τις νέες εκδόσεις της Gallardo. Το video teaser που είχε αποκαλυφθεί πριν μερικές ώρες και είχατε δει στο NewsAuto, δεν είχε αποκαλύψει πολλά, ήρθε η ώρα να τα δούμε όλα τώρα. Η νέα λοιπόν LP 560-4, αποτελεί τη νέα εκδοχή του υπέρ-αυτοκινήτου που ξεκίνησε τη πορεία του στον κόσμο της αυτοκίνησης το 2003. Με ελαφρώς ανανεωμένο σχεδιασμό, καμία αλλαγή κάτω από το καπό (ο ίδιος V10 κινητήρας 5.2 lt απόδοσης 560 PS). [nggallery id=628] Αισθητικά λοιπόν, φουλ της γωνίας, είτε σε τραπεζοειδή είτε σε τριγωνικά σχέδια (χαρακτηριστικά της ιταλικής μάρκας) τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω προφυλακτήρα, που διαθέτει και νέο διαχύτη. Η διευρυμένη επιφάνεια στο χώρο του κινητήρα θα βοηθήσει τη θερμοδυναμική αποδοτικότητα ενώ οι 19 ιντσών ζάντες είναι σε χρώμα μαύρο ματ, με ασημένια περιγράμματα. Διαθέσιμο είναι και το πακέτο «Style», με ειδικούς χρωματισμούς στο κάτω μέρος του εμπρός σπόιλερ, τις γρίλιες εμπρός πίσω κ.α.

Advertisement
Advertisement

Ανεβαίνουμε κλίμακα αφού εκτός από την «απλή» LP 560-4, λανσαρίστηκε και η LP 570-4 Edizione Tecnica. Πιο ελαφριά, πιο επιθετική, πιο μπρουτάλ. Μαζί με τις LP 570-4 Superleggera και Spyder Performance, αποτελούν τις κορυφαίες πλέον εκδόσεις στην οικογένεια της Gallardo.
[nggallery id=627]
Εκεί ενσωματώνεται μεγάλη πίσω αεροτομή, ανθρακονημάτινα /κεραμικά φρένα, ενώ σύμφωνα με το αρχηγείο της Σαντ’ Άγκατα, η αναλογία ισχύος/βάρους, ορίζεται στο 2.35!
Παράλληλα, υπάρχουν τρεις ειδικές επιλογές χρωματισμού: Nero Nemesis με λεπτομέρειες Arancio Argos (μαύρο ματ με πινελιές από πορτοκαλί), Bianco Canopus με στοιχεία Arancio Argos (λευκό ματ με πορτοκαλί) και Arancio Argos με στοιχεία Nero Nemesis (το πορτοκαλί είναι το βασικό χρώμα του σασί, με λευκές λεπτομέρειες).

O Στέφαν Βίνκελμαν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Automobili Lamborghini ήταν αυτός που οδήγησε τη νέα Gallardo στη σκηνή! Το NewsAuto εντόπισε ένα βίντεο από αυτή την παρουσίαση.