Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Kia Carens

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Kia Carens

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Kia Carens

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η αντεπίθεση της Kia στην Ευρώπη με το λανσάρισμα νέων μοντέλων συνεχίζεται, αυτή τη φορά με το νέο Carens. Η τρίτη γενιά του compact MPV θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μέρες στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στη γηραιά ήπειρο την ερχόμενη άνοιξη. Το νέο Carens θα κυκλοφορήσει με πενταθέσιο εσωτερικό, αλλά και – προαιρετικά – με επταθέσια διάταξη.

Advertisement
Advertisement

Η κορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, χωρίς όμως να αποκαλύψει ακόμη τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Λογικά πάντως, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τόσο τον 1.6 GDI με ισχύ 135 PS, όσο και τον 1.6 diesel με απόδοση 128 PS και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

Η νέα εταιρική μάσκα της Kia κάνει την εμφάνισή της και στο Carens. Τα μεγάλα φωτιστικά σώματα συνεχίζουν προς την πρώτη κολώνα, η οποία έχει έντονη κλίση. Ποιοτικό δείχνει το εσωτερικό, όπου έχει δοθεί έμφαση στην πρακτικότητα. Στον πίνακα οργάνων, ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο υπάρχει έγχρωμη οθόνη πληροφοριών, ενώ στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας θα φιλοξενείται – στις πλούσιες εκδόσεις – η οθόνη για την πλοήγηση και το ηχοσύστημα.

Το περίπτερο της Kia στο Παρίσι θα φιλοξενεί επίσης σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα το υβριδικό sedan Optima και το νέο Sorento με τον 2.4 GDI, ισχύος 192 PS.[nggallery id=553]

Advertisement
Advertisement