Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημες φωτογραφίες δοκιμών της νέας McLaren

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημες φωτογραφίες δοκιμών της νέας McLaren

ΝΕΑ

Επίσημες φωτογραφίες δοκιμών της νέας McLaren

ΝΕΑ

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Sport Series να είναι τον Απρίλιο του 2015 όμως η McLaren Automotive αποφάσισε να… μας ανοίξει την όρεξη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η βρετανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του ακόμα υπό εξέλιξη μοντέλου της που θα αποτελεί το χαμηλότερου κόστους απόκτησης μέλος της γκάμας της. Η Sport Series θα είναι η πιο προσιτή οικονομικά McLaren, στοχεύοντας σε πελάτες που θέλουν ένα αυτοκίνητο που να τους προσφέρει οδηγική απόλαυση αλλά να μπορεί να χρησιμοποιείται και στην καθημερινότητά τους.

Όπως μπορείτε να ξεχωρίσετε από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα, οι σχεδιαστές της McLaren δεν πρωτοτυπούν. Όπως η 650S ήταν κάτι ανάμεσα στην P1 και την MP4-12C, η Sport Series δείχνει να διατηρεί το βασικό σχεδιαστικό DNA των άλλων μελών της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, μοιράζεται με τις 650S και 12C το ίδιο ανθρακονημάτινο MonoCell αλλά και τον ίδιο V8 κινητήρα χωρητικότητας 3.8lt. Όμως αυτός λογικά δεν θα… τρομάζει.

Περισσότερα προσεχώς αφού φαίνεται πως η McLaren σκοπεύει να μας ενημερώνει ανά διαστήματα για την πορεία «γέννησης» του νέου της τέκνου. Τα επίσημα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στις δύο άκρες του πλανήτη: στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το διεθνές σαλόνι της Νέας Υόρκης και στην Κίνα, στην έκθεση του Πεκίνου.

Τέλος, αξιοσημείωτο κα το hashtag #BlackSwanMoments στο πάνω μέρος του παρμπρίζ της Sport Series.

Advertisement