Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την έκδοση παραγωγής του NSX

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την έκδοση παραγωγής του NSX

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την έκδοση παραγωγής του NSX

ΝΕΑ

Μετά από μακρά περίοδο εξέλιξης της πρωτότυπης εκδοχής του, η Acura/Honda θα αποκαλύψει επιτέλους την έκδοση παραγωγής του NSX!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το ιαπωνικό supercar θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις 12 Ιανουαρίου του 2015! Μέχρι τότε, ο κατασκευαστής μας προσφέρει τις πρώτες teaser εικόνες του για να μας ανοίξει την όρεξη ενόψει των επίσημων αποκαλυπτηρίων.

«Η νέα γενιά του NSX θα προσφέρει μία πραγματικά νέα, σπορ οδηγική εμπειρία που θα ανταποκρίνεται πλήρως στην κληρονομιά του μοντέλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike Accavitti, αντιπρόεδρος της Acura.

Advertisement
Advertisement

Το σπορ μοντέλο έκανε πρεμιέρα ως πρωτότυπο στο Ντιτρόιτ το 2012 και τότε, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Honda Motor Co., Ltd, Ito Takanobu, είχε προαναγγείλει τριετή περίοδο εξέλιξης του μοντέλου.

«Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς στον τομέα της εξέλιξής του, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αποκαλύψουμε τη νέα γενιά του NSX. Έχουμε δημιουργήσει ένα ανθρωποκεντρικό supercar που ανταποκρίνεται στα θέλω του οδηγού και είναι άξιο της κληρονομιάς του NSX», είπε από την πλευρά του ο Ted Klaus, επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης του εν λόγω μοντέλου.

Advertisement

Το NSX «γεννήθηκε» στις εγκαταστάσεις της Honda στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και εκεί θα κυκλοφορεί με το σήμα της Acura. Πρόκειται για ένα τετρακίνητο coupe επιδόσεων που θα εξοπλίζεται με τοποθετημένο στο κέντρο κινητήρα V6 και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, δύο εκ των οποίων θα προσφέρουν κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος αναμένεται να είναι γύρω στα 400 PS.

Advertisement