Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η Urus;

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο θα κοστίζει η Urus;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η Urus;

ΝΕΑ

Το SUV της Lamborghini αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα… “γεφύρια της Άρτας” σήμερα στον κόσμο της αυτοκίνησης. Όλο παίρνει το πράσινο φως και όλο μπαίνει στο ψυγείο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Χαρακτηριστικές της… σύγχυσης ήταν οι δηλώσεις δύο μελών της ιταλικής εταιρείας, στο περιθώριο του αγώνα του Blancpain Super Trofeo Asia που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στην Ιαπωνία. Κόντρα στις προ μηνών δηλώσεις του CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann που είχε μάλιστα ορίσει το 2017 ως το έτος που η Urus θα μπει στην παραγωγή, ήρθε ο Maurizio Reggiani να θολώσει το τοπίο.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ιταλικής μάρκας, είπε σε δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στο Motoring.com.au πως ακόμα το project δεν είναι επιβεβαιωμένο και αναμένεται ακόμα η τελική έγκριση από το VW Group.

Advertisement
Advertisement

Και για να μπλεχτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, με μερικές ώρες διαφορά ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Lamborghini στην Ιαπωνία, Eginardo Bertoli, επανέφερε το μέλλον της Urus στον ορίζοντα που είχε θέσει το μεγάλο αφεντικό: λανσάρισμα στο τέλος του 2017, πρώτες παραδόσεις το 2018.

Μάλιστα ο Ιταλός μίλησε και με οικονομικούς όρους, κάνοντας λόγο για τιμή που εκτιμάται να κυμαίνεται κοντά σε εκείνη της Huracan.