Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

Ελλάδα 5:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

ΝΕΑ

Στο εσωτερικό του νέου Kia Sorento

ΝΕΑ

Μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η κορεατική εταιρία δίνει στην δημοσιότητα ένα σχέδιο που δείχνει το εσωτερικό του νέου Sorento.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πρώτα σκίτσα που δείχνουν το αμάξωμα του νέου Sorento. Τώρα, έφτασε η στιγμή για ακόμη ένα σκίτσο, αυτή την φορά που ένα που μας δίνει μία πρώτη γεύση από το ταμπλό του κορεατικού SUV που θα κάνει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα τον Οκτώβριο, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Περίπου ένα μήνα νωρίτερα, θα προηγηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Sorento στην Κορέα. Όσον αφορά στην εικόνα με το εσωτερικό μπορεί να διακρίνει κανείς την μεγάλη ψηφιακή οθόνη -που πλαισιώνεται από τους αεραγωγούς- η οποία προφανώς θα είναι touch-screen και θα φιλοξενεί την πρόσφατη γενιά των συστημάτων πολυμέσων και δορυφορικής πλοήγησης.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το νέας γενιάς Sorento θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 -τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4- για την Ευρώπη θα δούμε το 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο T-GDI αλλά και τους diesel με 2.000 και 2.200 cc.