Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την 4C Spider

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την 4C Spider

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για την 4C Spider

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σας λέγαμε πως όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά και τελικά επιβεβαιωθήκαμε. Η Alfa Romeo παρουσίασε στη Γενεύη την 4C Spider!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Απολαύστε στο video που σας παραθέτουμε τη νέα «ιταλίδα» που αποκαλύπτεται, στην ίδια έκθεση όπου πριν από τέσσερα χρόνια είδαμε για πρώτη φορά, σε πρωτότυπη μορφή, την κουπέ εκδοχή της.

Όπως αναμενόταν, οι διαφοροποιήσεις από την 4C δεν περιορίζονται μόνο στην απουσία… οροφής αλλά επεκτείνονται και στα φωτιστικά σώματα που αποκτούν πιο συμβατική και η αλήθεια είναι, πιο ταιριαστή μορφή. Παράλληλα, έχουμε νέες  διαστάσεις στους τροχούς, που είναι στις 18 ίντσες εμπρός και 19 πίσω ενώ η πρωτότυπη 4C Spider που παρουσιάζεται στο 84ο ραντεβού της αυτοκίνησης στην ελβετική πόλη, έχει νέα λευκή απόχρωση τριών στρωμάτων.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τις απαιτούμενες διαφοροποιήσεις για να «ανοίξει» η 4C, το πίσω παράθυρο αποτελεί παρελθόν, υπάρχει roll bar από ανθρακονήματα ενώ από το ίδιο υλικό είναι και το πλαίσιο του παρμπρίζ. Η μαλακή οροφή, αφαιρείται χειροκίνητα. Παράλληλα, το σύστημα εξάτμισης έχει αναβαθμιστεί και πλέον χρησιμοποιούνται και εκεί ανθρακονήματα αλλά και τιτάνιο. Παρέχεται από την Akrapovic, την οποία ίσως γνωρίζεται από την αγωνιστική της εμπλοκή στο MotoGP αλλά και σε άλλες σημαντικές μορφές αγώνων των δύο τροχών.
[nggallery id=3195]
Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση κάτω από το καπό, όπως αναμενόταν άλλωστε. Η 4C θα βγάζει κι αυτή 240 PS μέσω του 4κύλινδρου υπέρ-τροφοδοτούμενου κινητήρα 1.75lt, ισχύς που θα περνάει στο δρόμο μέσω συστήματος μετάδοσης διπλού συμπλέκτη και επτά σχέσεων. Υπάρχουν μικρές επεμβάσεις στον τομέα της ανάρτησης ενώ το συνολικό βάρος του οχήματος παραμένει αναλλοίωτο.

Η Alfa Romeo 4C Spider θα μπει στην παραγωγή μέσα στο 2015.