Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρόγραμμα του Air Race 2014

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρόγραμμα του Air Race 2014

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα του Air Race 2014

ΝΕΑ

Η Formula 1 των αιθέρων επιστρέφει, με το παγκόσμιο πρωτάθλημα Red Bull Air Race να περιλαμβάνει οκτώ στάσεις!

Advertisement
Advertisement


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Εφαλτήριο των… πτήσεων προς την κατάκτηση του τίτλου του 2014, είναι το Abu Dhabi, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την πρώτη αερομαχία της σεζόν να διεξάγεται το προσεχές Σάββατο.

Στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα την Κροατία, που εντάχθηκε πρόσφατα (και εκ των υστέρων) στο καλεντάρι. O τρίτος αγώνας διεξάγεται στη Μαλαισία, τη χώρα όπου “γεννήθηκε” ουσιαστικά η εταιρεία που διοργανώνει το θεσμό.

Advertisement
Advertisement

Ιούλιο και Ιούνιο τα ραντεβού είναι ξανά στη Γηραιά Ήπειρο, σε Πολωνία και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο θεσμός περνάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ωκεανού με δύο αερομαχίες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Fort Worth αλλά και την πρωτεύουσα του τζόγου, το Las Vegas. Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις αρχές Νοεμβρίου, στην Κίνα, σε άγνωστη ακόμα τοποθεσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Red Bull Air Race Series 2014:

28/2-1/3 ΗΑΕ ABU DHABI
12-13/4 ΚΡΟΑΤΙΑ ROVIJN
17-18/5 ΜΑΛΑΙΣΙΑ PUTRAJAUA
26-27/7 ΠΟΛΩΝΙΑ GDYNIA
16-17/8 Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ASCOT
6-7/9 ΗΠΑ FORT WORTH
11-12/10 ΗΠΑ LAS VEGAS
1-2/11 ΚΙΝΑ Δεν έχει ανακοινωθεί

Οι Chambliss, Goulian και Lamb πετούν πάνω από το τζαμί του Σεϊχη Zayed στο Άμπου Ντάμπι!                Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Το NewsAuto ταξιδεύει στο Άμπου Ντάμπι για να “βιώσει” από πρώτο χέρι τις συγκινήσεις αυτού του συναρπαστικού σπορ και να σας τις μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του! Μείνετε συντονισμένοι!