Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του Q50 Eau Rouge

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η παρουσίαση του Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Μία από τις πρεμιέρες που έχουν κλέψει την παράσταση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, είναι αναμφίβολα αυτή του νέου πρωτότυπου της Infiniti.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το Q50 Eau Rouge, παρότι έχει ως βάση του το «απλό» Q50, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα premium sports sedan. Εμπνευσμένο από το μαγικό κόσμο της Formula 1 (εξ ου και το όνομα «Eau Rouge» που παραπέμπει στη θρυλική στροφή της βελγικής πίστας του Σπα) και εύλογη συνέπεια της συνεργασίας της Infiniti με την μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Red Bull Racing.

Στο βίντεο που σας παραθέτουνε, μπορείτε να δείτε όλη τη παρουσίαση του πρωτότυπου επιδόσεων της ιαπωνικής μάρκας. Τα αποκαλυπτήρια αλλά και την παρουσίαση του υπεύθυνου σχεδιασμού, Alfonso Albaisa, που εξηγεί τις προθέσεις της Infiniti με το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοντέλο. Στη σκηνή περνάει στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Infiniti Αμερικής, Micharl Bartsch, που αναφέρεται σε θέματα αγοράς αλλά και ο Πρόεδρος της Infiniti, Johan de Nysschen, που επαναπροσδιορίζει τα θέλω αλλά και το μέλλον της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα για το Infiniti Q50 Eau Rouge μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
essay writers online

765qwerty765