Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Mustang: Έρωτας με τη πρώτη ματιά (video)

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Mustang: Έρωτας με τη πρώτη ματιά (video)

ΝΕΑ

Ford Mustang: Έρωτας με τη πρώτη ματιά (video)

ΝΕΑ

Πως μπορεί να αντιδράσει ένας απλός, ενθουσιώδης φίλος της αυτοκίνησης έχοντας την ευκαιρία να δει πρώτος ένα νέο, εντυπωσιακό muscle car;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μπορεί ο κόσμος να έπρεπε να περιμένει μέχρι το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου για να δει για πρώτη φορά τη νέα Ford Mustang (οι αναγνώστες του NewsAuto την είδατε μία μέρα νωρίτερα) όμως κάποιοι κοινοί θνητοί, απλοί λάτρεις της ταχύτητας, της μάρκας και του συγκεκριμένου μοντέλου, είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά πριν από οποιονδήποτε άλλο!

Η Ford λοιπόν έδωσε την ευκαιρία σε επτά τυχερούς, μέλη του fun club της Mustang, να τη δουν και να την ακούσουν από κοντά, σε μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια που για τη Γηραιά Αλβιόνα έγιναν στο Ντίαρμπορν – έδρα της Ford.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον, είναι το «πριν» και το «μετά». Καθώς οι πρωταγωνιστές του video πρώτα μοιράζονται τις… προσδοκίες τους για το τι θα δουν και μετά τις εντυπώσεις τους από τη “παγκόσμια” Ford Mustang. Οι αντιδράσεις τους, μάλλον δικαιώνουν τους ανθρώπους της μάρκας.

«Επιθετική», «πανέμορφη», «κακιά», «τίγρης έτοιμος να ορμήσει», «μυώδης», είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα Ford Mustang ΕΔΩ.