Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 5 Δεκεμβρίου η νέα Ford Mustang

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 5 Δεκεμβρίου η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

Στις 5 Δεκεμβρίου η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα των αποκαλυπτηρίων της νέας Ford Mustang, της πρώτης που θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη! To NewsAuto.gr θα είναι και εκεί…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η έκτη γενιά του θρυλικού αυτοκινήτου που πλησιάζει το μισό αιώνα ζωής, θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της σε τέσσερις ηπείρους και έξι πόλεις, ανάμεσα στις οποίες η Βαρκελώνη, όπου στην ειδική εκδήλωση Go Further θα λανσαριστούν νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Ford στην Ευρώπη.

Εκδήλωση την οποία το NewsAuto θα παρακολουθήσει από κοντά και θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, ενώ παράλληλα, θα υπάρξει και μετάδοση μέσω live streaming. Την ίδια ώρα, για τη Ford έχει αρχίσει η… «αντίστροφη μέτρηση», καθώς επιδιώκει να ενισχύσει το ενδιαφέρον για το πολυαναμενόμενο μοντέλο χρησιμοποιώντας κάθε σύγχρονο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να βλέπετε εικόνες μέσω Facebook ή Instagram (σ.σ. επί τη ευκαιρία, επισκεφτείτε το νέο μας λογαριασμό κάνοντας κλικ εδώ) ή να ανεβάζεται εικόνες που σχετίζονται με το θρυλικό μοντέλο ενώ θα υπάρξει σχετική σειρά video teasers στο YouTube.

Advertisement
Advertisement

«Όλοι έχουν να πουν μία ιστορία με μία Mustang και η ανάπτυξη των social media έχει βοηθήσει τους οπαδούς της Mustang να μοιραστούν και να συνδέσουν αυτές τις προσωπικές στιγμές όχι μόνο με λέξεις αλλά και με φωτογραφίες και βίντεο. Η Mustang έχει τα περισσότερα Like όλων των εποχών στο Facebook, με περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια οπαδούς. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις τον ενθουσιασμό για ένα μελλοντικό γεγονός από το να ενθαρρύνεις τον κόσμο να μοιράζεται τις ιστορίες του με τη Mustang μέσα από αυτά τα πολύ προσωπικά μέσα έκφρασης συναισθημάτων» δηλώνει σχετικά ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Ford, Τζιμ Φάρλεϊ.

Επιστρέφοντας στην… ουσία, τη νέα Mustang, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία μηχανικά σύνολα. Έναν ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα 3,8lt. απόδοσης 300 ίππων και 39,0 kgm ροπής. Ο δεύτερος θα είναι τετρακύλινδρος Turbo 2,4lt. απόδοσης 310PS, ενώ στην κορυφή θα τοποθετηθεί ένας V8, 4.9lt. απόδοσης 430PS.

Δεν αποκλείεται αργότερα οι Αμερικανοί να κάνουν την έκπληξη και να παρουσιάσουν για την Ευρωπαϊκή αγορά και έναν turbo 2λιτρο κινητήρα, απόδοσης περίπου 250 PS. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με τέσσερα (!) κιβώτια ταχυτήτων: 6τάχυτο και 7τάχυτο μηχανικό και 6τάχυτο και 10τάχυτο αυτόματο!

Advertisement