Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

LIVE από Μιλάνο: Ανανεωμένες οι Giulietta και Mito!

Ελλάδα 10:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE από Μιλάνο: Ανανεωμένες οι Giulietta και Mito!

ΔΟΚΙΜΕΣ

LIVE από Μιλάνο: Ανανεωμένες οι Giulietta και Mito!

ΔΟΚΙΜΕΣ

«Δεν αλλάξαμε κάτι ιδιαίτερο εξωτερικά γιατί ήδη τα μοντέλα μας είναι όμορφα», δήλωσε ο product manager της Alfa Romeo, Αλμπέρτο Καβανιόνι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της εταιρίας στο Μιλάνο λίγες ώρες πριν. Και τι εννοεί;

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στην Alfa Romeo Giulietta, το νέο facelift μοντέλο έχει μικρές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως η επιχρωμιωμένη μάσκα και τα νέα πλαίσια των εμπρός προβολέων ομίχλης. Κυρίως η αναβάθμιση αυτή ως στόχο έχει περισσότερη άνεση εσωτερικά και αναβάθμιση λειτουργικά στο infotainment σύστημα του αυτοκινήτου με μια νέα οθόνη αφής 5 ή 6,5 ιντσών με δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και φωνητικές εντολές, ενώ τρία νέα εντυπωσιακά χρώματα είναι πλέον διαθέσιμα με την παραγγελία του αυτοκινήτου.

Το σύστημα infotainment Uconnect θα διατίθεται με οθόνη αφής, διαγωνίου 5 ή 6,5 ιντσών. Μέσω αυτής ο οδηγός της Giulietta θα μπορεί να χειριστεί πχ το ραδιόφωνο ή το σύστημα πλοήγησης, αλλά και εξωτερικές πηγές, όπως το iPod, το iPhone και τα smartphones γενικότερα.

Αλλαγές δεν υπάρχουν στους κινητήρες παρα μόνο στο νέο 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα JTDM τεχνολογίας MultiJet ο οποίος πληροί ήδη τις προδιαγραφές Euro 6. Στη νέα του παραλλαγή αποδίδει 170 PS και εμφανίζει 35,6 kgm ροπής στις 1750 rpm. 
[nggallery id=3029]
Η μικρότερη Mito, εξοπλίζεται και αυτή τεχνολογικά με νέο ηχοσύστημα και οθόνη αφής, όμως η σημαντικότερη αλλαγή είναι η προσθήκη ενός νέου Twinair Turbo Euro 6 κινητήρα, 875 κ.εκ, απόδοσης 105 ίππων (ροπή: 14,3kg / 2.000 rpm, επιτάχυνση 0-100 σε 11,4sec), ώστε να συμπληρωθεί η οικογένεια των μικρών κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, οι επιχρωμιωμένες στιλιστικές διάφορες στους προβολείς και στη γρίλια, δίνουν περισσότερο σπορ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, χωρίς να αλλάζουν όμως την προηγούμενη επιτυχημένη συνταγή εμφάνισης του! Αισθητικές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κυρίως στο ταμπλό και σε νέες επιλογές στις ταπετσαρίες σαλονιού, ενώ ένα νέο εξωτερικό χρώμα προστέθηκε.
[nggallery id=3030]

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο Nο1 αυτοκινητικό site στην Ελλάδα, www.newsauto.gr!

zp8497586rq