Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: 9 λεπτά onboard με τον Kubica!

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: 9 λεπτά onboard με τον Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: 9 λεπτά onboard με τον Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί ο Σεμπαστιέν Οζιέ να έχει μόλις ανακηρυχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, ωστόσο όλοι μιλούν για τον Ρόμπερτ Κούμπισα. Κι αυτό διότι στο Ράλι Ουαλίας θα κάνει τη πρώτη του εμφάνιση με World Rally Car!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Πολωνός διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στη κατηγορία WRC-2 όπου τρέχει με ένα DS3 RRC. Αυτός θα κριθεί στο Ράλι Ισπανίας (24-27 Οκτωβρίου) αλλά ανεξάρτητα αν θα πετύχει το στόχο του, η Citroen θα τον επιβραβεύσει για τις εμφανίσεις του. Με τις ευλογίες του Καλίντ Αλ-Κασίμι που θα του παραχωρήσει τη θέση του στο τιμόνι του εργοστασιακού DS3 WRC της Abu Dhabi Citroën World Rally Team.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να πάτε μία βόλτα… υψηλών ταχυτήτων με τον 28χρονο και τον συνοδηγό του Μάτσιεκ Μπάραν στη δωδέκατη ειδική διαδρομή του Ράλι Γαλλίας. Στα 16.73km της διαδρομής «Valee de Munster» του πλήρωμα από την Πολωνία σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της κατηγορίας WRC-2. Δείτε το πώς…

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη δοκιμασία του Κούμπιτσα, είναι στις 14-17 Νοεμβρίου και αποτελεί τον τελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι.