Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στη χρονιά το μικρό, οικονομικό SUV της Mercedes

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στη χρονιά το μικρό, οικονομικό SUV της Mercedes

ΝΕΑ

Μέσα στη χρονιά το μικρό, οικονομικό SUV της Mercedes

ΝΕΑ

Τα δεδομένα στην αυτοκινητοβιομηχανία έχουν αλλάξει και πλέον όλες οι εταιρείες, ακόμα και οι πιο πολυτελείς, ετοιμάζουν πιο εμπορικά αυτοκίνητα, σ’ όλες τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Τον αντίπαλο της Χ1 και του Q3 λοιπόν θα έχει σύντομα και η Mercedes, με τις φήμες μάλιστα να λένε ότι το μικρό SUV των Γερμανών θα έρθει σε τιμή-έκπληξη. Ηδη ο γνωστός αυτοκινητικό παπαράτσι Lehmann, έχει «συλλάβει» την GLA (όπως θα ονομάζεται) σε δοκιμές στην Γερμανία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η βασική έκδοση της μικρής GLK θα διαθέτει τον 1,6lt diesel κινητήρα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αποδίδει περίπου 130PS.
Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι προσθιοκίνητη, θα διαθέτει αρχικά χειροκίνητο κιβώτιο και η κατανάλωση θα κυμαίνεται κάτω από τα 5 λίτρα ανα 100km. Τονίζουμε το «αρχικά», αφού η Γερμανοί μαθαίνουμε ότι εξελίσσουν ένα νέο αυτόματο κιβώτιο, έξι σχέσεων, το οποίο θα είναι πολύ πιο οικονομικό από το υπάρχον 7-Gtronic.
Από εκεί και πέρα, το μικρό SUV της Mercedes θα διαθέτει και τετρακίνητες εκδόσεις με τους γνώριμους κινητήρες της, ενώ θα υπάρξει και AMG έκδοση με ισχύ άνω των 330 PS.
Σημειώστε πως στη μάχη των μικρών πολυτελών SUV θα μπει σύντομα και η Volvo, η οποία μετά το crossover V40 ετοιμάζει και το XC40, που θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το XC60.
Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Νο 1 Ελληνικό αυτοκινητικό site της Ελλάδας, που αποκαλύπτει πρώτο τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών…

 

Advertisement
Advertisement