Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έφυγε από τη Lotus o Boullier, πάει McLaren!

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έφυγε από τη Lotus o Boullier, πάει McLaren!

FORMULA 1

Έφυγε από τη Lotus o Boullier, πάει McLaren!

FORMULA 1

Πλήρης ανατροπή στα δεδομένα για την επόμενη ημέρα στη McLaren! Ο Eric Boullier αποχώρησε από τη Lotus και όλα δείχνουν πως θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της McLaren αντικαθιστώντας τον Martin Whitmatsh!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τι κι αν τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούσαν σίγουρη την προαγωγή του αγωνιστικού διευθυντή Sam Michael; Τι κι αν το όνομα του Ross Brawn είχε ακουστεί πολύ αφού ενδεχόμενη μεταπήδηση του στη βρετανική ομάδα θα έδινε σίγουρα άφθονη τροφή για σχόλια/κείμενα; Τελικά ο Ron Dennis συνδέει την επαναδραστηριοποίηση του στη McLaren, με μία ηχηρή και αναπάντεχη μεταγραφή!

Ο Eric Boullier είχε από το 2010 τα ηνία της Lotus F1, θέση που διαχειρίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα 40 του χρόνια, ο Γάλλος θεωρείται από τους κορυφαίους στον τομέα του και όλα δείχνουν πως θα είναι το πρόσωπο που θα φέρει έναν αέρα αλλαγής στη McLaren, επιδιώκοντας να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή!

Advertisement
Advertisement

Στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, στην επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της ομάδας, της MP4-29, αναμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση.

Όσο για τη Lotus, οι συνεχείς αποχωρήσεις αποτελούν κακά μαντάτα για το εξαιρετικά αμφίβολο λόγω οικονομικών προβλημάτων μέλλον της. Η αποχώρηση του Boullier, αναγκάζει το αφεντικό της ομάδας, Gerard Lopez, να αναλάβει και ρόλο διευθυντή. Υπενθυμίζουμε πως η Lotus είναι η μοναδική ομάδα που θα απουσιάζει από το πρώτο χειμερινό τεστ που θα διεξαχθεί στην πίστα της Χερέθ, στη Νότια Ισπανία.

Οδηγοί της για το 2014 θα είναι οι Romain Grosjean και Pastor Maldonado.