Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είχαμε αποκαλύψει πρώτοι το όνομά του, ώρα να παρουσιάσουμε και τις επίσημες φωτογραφίες πριν κάνει πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ. Ο λόγος για το GT4 Stinger, το πρωτότυπο coupe της Kia. Έχει εσωτερικό 2+2 θέσεων και κίνηση στον πίσω άξονα, χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε γνήσια sport coupe μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το Kia GT4 Stinger εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα, ισχύος 315 PS και 6τάχυτο κιβώτιο. Οι τροχοί του έχουν διάμετρο 20 ιντσών και πατούν σε ελαστικά 235/35 εμπρός και 275/35 πίσω. Η κορεάτικη μάρκα υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με απολαυστική οδική συμπεριφορά στο δρόμο ή την πίστα.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύντομα η Kia θα οδηγήσει το αυτοκίνητο στη γραμμή παραγωγής, με τις απαραίτητες βέβαια σχεδιαστικές προσαρμογές. Το GT4 Stinger ξεχωρίζει από το διπλό άνοιγμα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά, τις γυάλινες επιφάνειες που συνεχίζονται μέχρι πίσω, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα, τα οριζόντια φώτα τεχνολογίας LED και το splitter από ανθρακόνημα.

Λιτό, όμως άκρως εντυπωσιακό, το εσωτερικό, στο οποίο κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις και οι χρωμιωμένες επιφάνειες.