Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Το Kia GT4 Stinger

ΝΕΑ

Το είχαμε αποκαλύψει από τις 20 Δεκεμβρίου και τη δεύτερη μέρα του νέου έτους ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την Kia. Η κορεάτικη μάρκα θα παρουσιάσει στην έκθεση του Ντιτρόιτ, στις 13 Ιανουαρίου, το πρωτότυπο GT4 Stinger. Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης μία ακόμη ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, που απεικονίζει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος μας θυμίζει αρκετά το Sport quattro της Audi. Κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα – σήμα κατατεθέν όλων των νέων μοντέλων της Kia. Αριστέρα και δεξιά υπάρχουν δύο σειρές από οριζόντια φώτα τεχνολογίας LED. Όπως έκανε γνωστό ο κατασκευαστής, στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα υπάρχει splitter από ανθρακόνημα, ενώ οι τροχοί έχουν διάμετρο 20 ίντσες.

Το GT4 Stinger έχει εσωτερικό 2+2 θέσεων και – όπως είχαμε προβλέψει – κίνηση στον πίσω άξονα, όπως αρμόζει σε ένα sport coupe. Η κορεάτικη μάρκα υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο θα συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με απολαυστική οδική συμπεριφορά στο δρόμο ή την πίστα. Εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα, ισχύος 315 PS. Το GT4 Stinger σχεδιάστηκε στο γραφείο της Kia που βρίσκεται στην πόλη Ιρβάιν της Καλιφόρνια.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, εδώ όπου αποκαλύπτονται όλα τα μυστικά των κατασκευαστών.

Advertisement
Advertisement