Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι κινητήρες του ανανεωμένου Megane

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι κινητήρες του ανανεωμένου Megane

ΝΕΑ

Οι κινητήρες του ανανεωμένου Megane

ΝΕΑ

Μία από τις αφίξεις στην ελληνική αγορά πριν το ημερολόγιο δείξει 2014, είναι αυτή του ανανεωμένου μικρομεσαίου της Renault. Το νέο Megane απέκτησε πιο επιθετικό ρύγχος και πλέον ταιριάζει με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της γαλλικής μάρκας, όπως το Clio, το Captur και το Scenic. Το Δεκέμβριο λοιπόν η TEOREN θα αρχίσει τη διάθεση του Megane στη χώρα μας και στο NewsAuto.gr έχουμε πληροφορίες για τη γκάμα των κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Οι σύγχρονοι κινητήρες της οικογένειας Energy καθιστούν τη Renault «υπολογίσιμο παίκτη» στο C segment. Ο 4κύλινδρος 1.2 turbo προσφέρει σημαντική ισχύ, ενώ ταυτόχρονα ο μικρός του κυβισμός μειώνει τα πάγια έξοδα. Ο μικρός TCe αποδίδει 115 και 130 PS, ενώ στη δεύτερη εκδοχή του μπορεί να συνδυαστεί και με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Η Renault υποστηρίζει ότι το κιβώτιο EDC προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση και βελτιωμένη λειτουργία. Οι αλλαγές στον κινητήρα έχουν ως αποτέλεσμα το turbo να τίθεται σε λειτουργία πιο νωρίς. Στην πλευρά των diesel, συναντάμε τους εξαιρετικούς 1.5 dCi ισχύος 110 PS (επίσης διαθέσιμος και με το EDC) και 1.6 dCi 130 PS.

Η Renault φρέσκαρε όλη τη γκάμα του Megane, το coupe, το πεντάθυρο hatch, το station wagon, αλλά και τις δύο sport παραλλαγές: Το GT και το κορυφαίο RS.

Advertisement
Advertisement