Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έπιασαν δουλειά στη Saab!

Ελλάδα 21:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έπιασαν δουλειά στη Saab!

ΝΕΑ

Έπιασαν δουλειά στη Saab!

ΝΕΑ

Πριν από ένα μήνα σας λέγαμε πως έχουμε θετικές εξελίξεις για τη Saab. Επιβεβαιωθήκαμε αφού στις 18/9 ανακοινώθηκε πως άρχισε εκ νέου η λειτουργία στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Trollhättan!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Ματίας Μπέργκμαν, Προέδρου της NEVS. Πρόκειται για την  National Electric Vehicle Sweden AB, εταιρεία που έχει γεννηθεί μέσω Κινεζικής-Ιαπωνικής κοινοπραξίας και έχει ως στόχο την… επανεκκίνηση της Σουηδικής μάρκας!

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω πως συναρμολογήσαμε το πρώτο μας αυτοκίνητο, επιβεβαιώνοντας πως όλες οι διαδικασίες της γραμμής παραγωγής στο εργοστάσιο μας λειτουργούν κανονικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπέργκμαν.

Advertisement
Advertisement

Επιβεβαίωσε όμως και αυτό που σας λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο: οι εγκαταστάσεις υπάρχουν, το εργατικό δυναμικό υπάρχει, πρέπει όμως να λυθούν και κάποια άλλα προβλήματα που αφορούν σε προμηθευτές και δημιουργία δικτύου.

Προς το παρόν, τα δύο 9-3 που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής, αποτελούν μία καλή αρχή. Η πλήρης επαναλειτουργία της αναμένεται στο τέλος του έτους.