Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Infiniti Q30 αποκαλύπτεται

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Infiniti Q30 αποκαλύπτεται

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Infiniti Q30 αποκαλύπτεται

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέες φωτογραφίες του πρωτότυπου πολυτελούς μικρομεσαίου της Infiniti κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το Q30 θα αρχίσει να κατασκευάζεται από το 2015 στο Σάντερλαντ της Μ. Βρετανίας και ως πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί την MFA της Mercedes. Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Όμιλοι Renault-Nissan και Daimler έχουν υπογράψει στρατηγική συνεργασία για την ανταλλαγή τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Στο πεντάθυρο αμάξωμα του Q30 Concept με το coupe προφίλ, ξεχωρίζουν οι έντονες ακμές, οι μεγάλοι τροχοί και η γυάλινη πανοραμική οροφή. Το αυτοκίνητο που θα δούμε σε δύο χρόνια στους δρόμους θα διαφέρει βέβαια σχεδιαστικά, όμως ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα και η μάσκα) θα περάσουν στη γραμμή παραγωγής.

Στο εσωτερικό με τον μωβ ατμοσφαιρικό φωτισμό υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις. Στο ταμπλό υπάρχει μία μεγάλη οθόνη αφής για το χειρισμό των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ εντυπωσιακοί δείχνουν οι διακόπτες στην κεντρική κονσόλα. Πέρα από τη συνεργασία με τη Mercedes στον τομέα της αρχιτεκτονικής, δεν αποκλείεται η Infiniti να δανειστεί και κάποιο 4κύλινδρο σύνολο από τους Γερμανούς, το οποίο θα πλαισιώσει τους κινητήρες βενζίνης και diesel της Nissan.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Infiniti είναι θέμα ωρών, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr.[nggallery id=2968]

Advertisement
Advertisement