ΝΕΑ

Με ποιους κινητήρες θα έρθει το Rapid Spaceback;

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με ποιους κινητήρες θα έρθει το Rapid Spaceback;

ΝΕΑ

Με ποιους κινητήρες θα έρθει το Rapid Spaceback;

ΝΕΑ

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις των επόμενων μηνών θα είναι αυτή του Rapid Spaceback. Το 5θυρο μοντέλο – κάτι ανάμεσα σε hatchback και station wagon – αναμένεται στην Ελλάδα προς τα τέλη του έτους και το NewsAuto.gr έχει πληροφορίες για τη γκάμα των κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Όπως έκανε γνωστό η Skoda κατά τη διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου της αυτοκινήτου, οι διαθέσιμοι κινητήρες θα είναι έξι συνολικά, τέσσερις βενζίνης και δύο πετρελαίου. Βασικός είναι ο ατμοσφαιρικός 1.2 με ισχύ 75 PS, ο οποίος όμως δεν θα εισαχθεί στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν, το Rapid Spaceback θα κυκλοφορήσει με τον 1.2 TSI 85 PS, τον 1.2 TSI 105 PS, τον 1.4 TSI 122 PS και τους diesel 1.6 TDI 90 PS, 1.6 TDI 105 PS. Η έκδοση GreenLine με τον πρώτο από τους δύο TDI θα καταναλώνει 3,8 lt/100 km και θα εκπέμπει 99 g/km.

Το νέο Skoda έχει μήκος 4,30 m, είναι δηλαδή κατά μόλις 1 cm πιο κοντό από το Audi A3 Sportback, προσφέρει όμως σημαντικό μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (415 lt). Η φωτογραφία του εσωτερικού μαρτυρά την αναβαθμισμένη και πιο μοντέρνα εικόνα σε σχέση με το Rapid sedan, στοχεύοντας σε σαφώς πιο νεανικό κοινό.[nggallery id=2837]