Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ΑΒΤ “ανεβάζει” το A5 Sportback

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ΑΒΤ “ανεβάζει” το A5 Sportback

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ΑΒΤ “ανεβάζει” το A5 Sportback

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από το λανσάρισμα του A5 Sportback και όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Audi, η ABT έχει έτοιμη τη δική της πρόταση σχετικά με το τέκνο του Ίγκολσταντ. Εμφανισιακά, οι αλλαγές περιλαμβάνουν lip spoiler εμπρός, διαχύτη στο πίσω μέρος, τροχούς 19 και 20 ιντσών καθώς και λεπτομέρειες που μαρτυρούν τη… διαφορετικότητα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Γερμανική εταιρεία έχει πειράξει και όλη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων, δίνοντας τους περισσότερη… όρεξη. Σε ότι αφορά στον TFSI χωρητικότητας 1.8 λίτρων, η ιπποδύναμη του ανέβηκε κατά 41 PS, φτάνοντας τα 211! Ο δίλιτρος TFSI των 211 PS πήγε στα 270 ενώ η κορυφαία επιλογή του 3λιτρου TFSI που έβγαζε 272 PS, τώρα εκτοξεύτηκε στα 380! Αντίστοιχα στους πετρελαιοκινητήρες, ο δίλιτρος TDI από τα 177 PS πήγε στα 205 ενώ ο τρίλιτρος TDI από τα 245 στα 300!

Τα παραπάνω συνοδεύονται από  νέο σύστημα πέδησης που να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες απαιτήσεις, νέο σύστημα εξατμίσεων με τετραπλές απολήξεις και σπορ ανάρτηση που κινείται σε δύο άξονες: ο πρώτος μιλά για μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά 25mm και ο δεύτερος με τη διπλάσια!
[nggallery id=2183]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)