Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα αποκαλυπτήρια της Veneno

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Τα αποκαλυπτήρια της Veneno

ΝΕΑ

Video: Τα αποκαλυπτήρια της Veneno

ΝΕΑ

Όπως αναμενόταν, η παρουσίαση που έκλεψε έως τώρα τη παράσταση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ήταν αυτή της νέας Lamborghini. Το NewsAuto.gr ήταν εκεί, με τον Τάκη Τρακουσέλλη να παρακολουθεί από κοντά την εκδήλωση. Με όψη που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα, η ήχο τραχύ μας συνάμα γλυκό, σαν μουσική για τα αυτιά κάθε φίλου της αυτοκίνησης, η νέα Veneno έκανε την εμφάνιση της… εν κινήσει, με τον διευθύνων σύμβουλο της Automobili Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Την έφερε από τα παρασκήνια στο χώρο της δημοσιότητας, μπροστά από προβολείς, κάμερες και φωτογραφικούς φακούς και τη σύστησε στον κόσμο. Πριν πατήσετε play στο βίντεο, να σας υπενθυμίσουμε μόνο μερικά στοιχεία για το νέο υπέρ-αυτοκίνητο που γεννήθηκε στη Σαντ’ Άγκατα.

Εξοπλίζεται με V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 lt, ο οποίος αποδίδει 750 PS. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του 7τάχυτου κιβωτίου ISR της Lamborghini. Το εκρηκτικό supercar της ιταλικής μάρκας χρειάζεται λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για να φθάσει τα 100 km/h, ενώ ξεπερνά σε τελική ταχύτητα τα 350 km/h.

Μία Ιταλίδα… «δηλητήριο», όπως άλλωστε σημαίνει στα ισπανικά το όνομά της Veneno.
[nggallery id=2001]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement