Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Civic station wagon!

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το Civic station wagon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Civic station wagon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr συνεχίζει να αποκαλύπτει πρώτο τα αυτοκίνητα που κάνουν πρεμιέρα στη Γενεύη. Η νέα μας αποκλειστικότητα αφορά τη station wagon έκδοση του νέου μικρομεσαίου Honda. Το Civic Tourer Concept είναι μεν ένα πρωτότυπο μοντέλο, όμως θα περάσει μέσα στο 2014 στη γραμμή παραγωγής με μικρές διαφοροποιήσεις στη σχεδίασή του.

Advertisement
Advertisement

Κύρια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είναι η έντονη κλίση της πρώτης κολώνας, οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, τα στενά πίσω παράθυρα και οι κρυμμένες χειρολαβές για τις πίσω πόρτες. Η διπλή εξάτμιση στο κέντρο του προφυλακτήρα τονίζει τη sport εικόνα του μοντέλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, η έκδοση παραγωγής αναμένεται στην Ελλάδα προς τα τέλη του 2014.

Στη γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνεται βέβαια ο νέος 1.6 i-DTEC, τον οποίο δοκιμάσαμε πρόσφατα στο Civic hatch. Αποδίδει 120 PS και 30,6 kgm ροπής, καταναλώνει 3,6 lt/100 km και εκπέμπει 94 g. CO2 ανά km. Μέσα στο 2014 αναμένεται να εξελιχθεί ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.[nggallery id=1995]