Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ΜΙΝΙ Dakar σε έκδοση δρόμου

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ΜΙΝΙ Dakar σε έκδοση δρόμου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ΜΙΝΙ Dakar σε έκδοση δρόμου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Γιορτάζοντας τη φετινή νίκη στην απόλυτη περιπέτεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ΜΙΝΙ θα κυκλοφορήσει μία εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση του John Cooper Works Countryman ALL4. Το Dakar Winner 2013, όπως ονομάζεται, θα κατασκευαστεί σε μόλις 11 μονάδες, προς τιμήν των ισάριθμων νικών του Στεφάν Πετερανσέλ στο Ντακάρ, με μοτοσικλέτα και με αυτοκίνητο. Και τα 11 αυτοκίνητα θα πωληθούν στη Γαλλία, την πατρίδα του διάσημου οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Κινητήρας είναι ο γνωστός 1.6 turbo με τα 218 PS, ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος ALL4. Η σχεδίαση αλλά και ο εξοπλισμός παραπέμπει στο αγωνιστικό αυτοκίνητο, με τα πράσινα αυτοκόλλητα να δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση με το μαύρο ματ χρώμα του αμαξώματος.

Στο καπό υπάρχει μάλιστα δίπλα στο σήμα του Ράλι Ντακάρ η υπογραφή του Γάλλου πολυνίκη του θεσμού. Οι πράσινες ραφές στον επιλογέα των ταχυτήτων, οι αντίστοιχου χρώματος λωρίδες στην κεντρική κονσόλα και  το λογότυπο με τους νικητές στα προσκέφαλα των καθισμάτων, χαρίζουν αποκλειστικότητα στο MINI JCW Countryman ALL4 Dakar Winner 2013.[nggallery id=1974]