Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το 5θυρο cee’d με τα 204 PS

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το 5θυρο cee’d με τα 204 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το 5θυρο cee’d με τα 204 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες αφού σας παρουσιάσαμε κατ’ αποκλειστικότητα το πεντάθυρο καυτό cee’d GT διέρρευσε στο διαδίκτυο μία ακόμη φωτογραφία του γρήγορου hatchback της Kia, η οποία δημοσιεύτηκε στη σλοβένικη ιστοσελίδα autozurnal.com. Τόσο το 5θυρο όσο και το 3θυρο GT θα κάνουν πρεμιέρα τον άλλο μήνα στη Γενεύη.

Advertisement
Advertisement

Η Kia ανακοίνωσε ότι τα cee’d και pro_cee’d GT χρειάζονται 7,7 sec για να επιταχύνουν από στάση στα 100 km/h. Χρησιμοποιούν τον 1.6 GDI σε υπερτροφοδοτούμενη έκδοση, με τη μέγιστη ισχύ στα 204 PS και τη ροπή στα 27 kgm. Η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Προκειμένου να διαφοροποιείται από τις απλές εκδόσεις, η sport έκδοση του μικρομεσαίου Kia φέρει ξεχωριστό body kit, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα τετραπλά φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει από το διαχύτη και τη διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης. Επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω), ενώ έχουν επιλεγεί τροχοί 18 ιντσών, ελαστικά διαστάσεων 225/40 και δίσκοι φρένων 300 mm εμπρός και 262 mm πίσω.

Η παραγωγή των cee’d και pro_cee’d GT θα γίνει στο εργοστάσιο της  Ζίλινα στη Σλοβακία, από τον ερχόμενο Μάιο. Η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη θα ακολουθήσει  στις αρχές του καλοκαιριού.[nggallery id=1757]

Advertisement
Advertisement