Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Οι νέες E-Class Coupe/Cabrio

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Οι νέες E-Class Coupe/Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Οι νέες E-Class Coupe/Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με φρέσκια εμφάνιση, νέους ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Mercedes ξαναρίχνει στην αγορά τα ανανεωμένα Coupe και Cabriolet αμαξώματα της E-Class. Η πρεμιέρα γίνεται στο Ντιτρόιτ και η διάθεσή τους αναμένεται να αρχίσει την άνοιξη. Η εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video, στο οποίο παρουσιάζει τις καινοτομίες των νέων εκδόσεων του μεγάλου της μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες E-Class Coupe και Cabriolet θα διατόθενται με έξι σύνολα βενζίνης και άλλα τρία πετρελαίου. Στη βάση των βενζινοκινητήρων βρίσκεται ο νέος 2λιτρος BlueDIRECT, με 184 και 211 PS σε δύο εκδόσεις.

Ακολουθούν ο V6 με χωρητικότητα 3,5 lt. για την Ε300 και με 306 PS για την Ε350, ο 3λιτρος V6 ισχύος 333 PS για την Ε400 και στην κορυφή ο 4.7 V8 με 408 PS για την Ε500. Οι diesel προσφέρουν απόδοση από 170 έως 265 PS. Όλοι οι κινητήρες στην ανανεωμένη E-Class συνδυάζονται με το 7G-TRONIC PLUS, ενώ μελλοντικά η Mercedes θα προσφέρει επίσης 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το 7τάχυτο κιβώτιο με τεχνολογία Direct Select και paddles στο τιμόνι.[nggallery id=1390]