Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η McLaren P1 στο δρόμο!

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η McLaren P1 στο δρόμο!

ΝΕΑ

Video: Η McLaren P1 στο δρόμο!

ΝΕΑ

Πριν μερικά 24ωρα σας παρουσιάσαμε φωτογραφίες της McLaren P1 να κάνει νέες δοκιμές φορώντας ελαφρύ καμουφλάζ. Πλέον έχουμε και βίντεο από τις δοκιμές αυτές αφού το νέο υπέρ-αυτοκίνητο της βρετανικής εταιρείας που αποκαλύφθηκε στο περιθώριο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Παρισιού, εντοπίστηκε από… παπαράτσι των τεσσάρων τροχών!

Advertisement
Advertisement

Όπως σας είχαμε πει, οι εξωτερικές επεμβάσεις είναι ελάχιστες αλλά αυτό που για πρώτη φορά βλέπουμε, είναι το εσωτερικό! Με δύο καθίσματα κι όχι τις τρεις θέσεις με τον οδηγό πιο μπροστά και στο κέντρο, όπως συνέβαινε στην F1, τη θρυλική πρόγονο της P1.

Από εκεί και πέρα, το εσωτερικό θυμίζει MP4-12C αν και προφανώς οι τελικές πινελιές θα μπουν ενόψει της επίσημης πρεμιέρας που αναμένεται στο τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Υπενθυμίζουμε πως το νέο τέρας της McLaren θα διαθέτει πολύ ελαφρύ αμάξωμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα παίρνει ώθηση από μία αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo V8 κινητήρα που έχει η MP4-12C. Αυτός θα ενώνει τις δυνάμεις του με ένα υβριδικό σύστημα που θα δανείζεται τεχνολογία από τη Formula 1 και το γνωστό KERS, αποδίδοντας συνολικά πάνω από 600 PS!
[nggallery id=1189]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement