Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Panda Monster Truck (video)

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Panda Monster Truck (video)

ΝΕΑ

Το Panda Monster Truck (video)

ΝΕΑ

Η Fiat ανέλαβε τελικά την… ευθύνη για το θηριώδες Panda 4×4 που «τρομοκράτησε» όσους το είδαν να τριγυρνά πριν από λίγες ημέρες σε χιονοδρομικό κέντρο της Βάλε Ντ’ Αόστα, στη βορειοδυτική Ιταλία. Το NewsAuto.gr είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες και ένα ερασιτεχνικό video στις 2 Δεκεμβρίου και πλέον η Fiat ανακοίνωσε ότι το Panda Monster Truck δημιουργήθηκε για να διαφημίσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μικρού SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να κατασκευάσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο αυτοκίνητο και συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρεία παραγωγής Mercurio Cinematografica. Το Monster Truck αποτελεί συνδυασμό του Panda 4×4 με πάτωμα της Jeep, φέροντας τεράστιους τροχούς διαμέτρου 1,5 m και πλάτους 50 cm. Ως αποτέλεσμα, το «απόλυτο» εκτός δρόμου Panda φθάνει σε ύψος τα 3,9 m και σε πλάτος τα 2,5 m.

Το Panda Monster Truck θα πρωταγωνιστήσει στο νέο διαφημιστικό σποτ, το οποίο θα βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο. Στο σύντομο video θα πάρετε μία πρόγευση του πώς το μικρό 4×4 μεταμορφώνεται σε θηρίο.[nggallery id=1196]