Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VeilSide: Ετοιμάζει νέα bodykits για τα Toyota 86 και Subaru BRZ

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VeilSide: Ετοιμάζει νέα bodykits για τα Toyota 86 και Subaru BRZ

ΝΕΑ

VeilSide: Ετοιμάζει νέα bodykits για τα Toyota 86 και Subaru BRZ

ΝΕΑ

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, η γνωστή ιαπωνική όμως VeilSide ετοιμάζει ένα τουλάχιστον εξαιρετικό δώρο για τους κατόχους Toyota 86 και Subaru BRZ, με τους Ιάπωνες να μας ξεσηκώνουν δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες από τη νέα τους δουλειά. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει και στη σελίδα της στο Facebook, όπου δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά οι φωτογραφίες που βλέπετε στις οθόνες σας, η VeilSide ετοιμάζει ένα νέο bodykit για τα Toyota 86 και Subaru BRZ. Αν κρίνουμε από τα σχέδια που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη (δείτε χαρακτηριστικά τους αεραγωγούς πάνω στο καπό που δεν έχουν ακόμη ανοιχτεί), η δημιουργία της Veliside θα κάνει πολλούς σιελογόνους αδένες να… παραλύσουν σε όλο τον κόσμο.

Άκρως εντυπωσιακή παρουσιάζεται και η σχεδίαση του προφυλακτήρα με τον μεγάλο κεντρικό και ενιαίο αεραγωγό να συμπληρώνεται από μικρότερους στις άκρες του και να δίνει μια άκρως επιθετική νότα στην εμφάνιση των 86/BRZ. Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε και γίνεται στο πίσω μέρος που αναμένεται το ίδιο, αν όχι περισσότερο, εντυπωσιακό.

veilside-new-body-kit-toyota-subaru

Advertisement
Advertisement

Όπως μας πληροφορεί η Veilside, η αναμονή για το νέο της bodykit δεν θα κρατήσει και πολύ ακόμη αφού αναμένεται να παρουσιαστεί ολοκληρωμένο, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, όσον αφορά στο πλάτος που θα προσδίδει στα coupe των Ιαπώνων, μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο. Λίγη υπομονή ακόμη λοιπόν.

veilside-new-body-kit-toyota-subaru-3