Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα Jeep Wrangler και Renegade έκαναν πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση 2018»

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα Jeep Wrangler και Renegade έκαναν πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Τα νέα Jeep Wrangler και Renegade έκαναν πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση 2018»

ΝΕΑ

Την έκθεση Αυτοκίνηση 2018 επέλεξε η Jeep για να αποκαλύψει στο ελληνικό κοινό το ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler και το ανανεωμένο Renegade, που με νέα στοιχεία στη σχεδίαση και ολοκαίνουργιους κινητήρες, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Το καινούργιο Jeep Wrangler, παραμένοντας πιστό στον αυθεντικό σχεδιασμό του, ενσωματώνει στοιχεία που απογειώνουν την εμφάνιση, την εμπειρία οδήγησης οn-road, την ασφάλεια αλλά και τη διασκέδαση on-board χωρίς να επηρεάζονται ούτε στο ελάχιστο, οι off-road ικανότητές του.

Προσφέρεται για πρώτη φορά με τον Multijet II πετρελαιοκινητήρα 2.200 κ.εκ. με 200 ίππους ενώ αναμένονται και οι εκδόσεις με το 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 272 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση του best seller της Jeep, εντυπωσίασε καθώς η γκάμα του Renegate έχει εμπλουτιστεί με ολοκαίνουργιους κινητήρες βενζίνης 1.000 κ.εκ. (120 ίππων) και 1.300 κ.εκ. (150 και 180 ίππων) οι οποίοι πλαισιώνονται από τις ανανεωμένες diesel επιλογές του μοντέλου στα 1.6 (120 ίπποι) και 2.0 λίτρα (140 και 170 ίπποι).

Τα Full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και τα εντυπωσιακά Halo LED φώτα ημέρας, αποτελούν τη νέα οπτική υπογραφή του Renegade.

Στο εσωτερικό του, βρίσκουμε ακόμα πιο ποιοτικά υλικά και περισσότερες έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και συνδεσιμότητας, ενώ οι καινούργιες μονάδες Infotainment 7 και 8.4 ιντσών με ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και real-time πληροφόρησης για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Advertisement

Στο περίπτερο της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2018» που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2018, βρίσκονται ακόμα, τα Jeep Compass και Jeep Grand Cherokee που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη ματιά στον κόσμο της Jeep.