Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους-LIVE η κίνηση στους δρόμους

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους-LIVE η κίνηση στους δρόμους

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους-LIVE η κίνηση στους δρόμους

ΝΕΑ

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» που ήταν κλειστός από τις 9 – Ακίνητα τα οχήματα στους δρόμους του κέντρου – Αυτή την ώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις 12:40 με τον πρωθυπουργό – Αύριο στην Θεσσαλονίκη ο Ρούβεν Ρίβλιν.

Advertisement
Advertisement

Κυκλοφοριακό χάος έχουν προκαλέσει στην πρωτεύουσα τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν από την αστυνομία και την ομάδα ασφαλείας του προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.Από νωρίς το πρωί πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σταδιακά, ενώ θα ισχύσουν έως και το απόγευμα της Τετάρτης (31 Ιανουαρίου), σύμφωνα πάντα με την αστυνομία. Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ο κεντρικότερος σταθμός της πρωτεύουσας έμεινε κλειστός μέχρι τις 11 το πρωί με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν επισκέπτεται τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συναντηθεί στις 12:40 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Advertisement
Advertisement

Υπό αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται η περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο θα διαμείνει. Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Έκλεισε για λίγα λεπτά την Κυριακή η Αττική Οδός
Την Κυριακή, έκλεισε για λίγα λεπτά ή κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ, ο οποίος κατευθύνθηκε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους 

Advertisement