Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Έχει το Subaru Forester την καλύτερη ορατότητα;

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Έχει το Subaru Forester την καλύτερη ορατότητα;

VIDEO

Video: Έχει το Subaru Forester την καλύτερη ορατότητα;

VIDEO

Το Subaru Forester, σύμφωνα με το Consumer Reports, έχει την καλύτερη ορατότητα από την οπτική του οδηγού. Είναι όμως έτσι;

Advertisement
Advertisement

Το newsauto παρέλαβε το Subaru Forester για να επιβεβαιώσει την “πρωτιά” που σημείωσε το ιαπωνικό μοντέλο στην κατηγορία των compact SUV από έρευνα που έκανε το Consumer Reports.

Έχει μεγάλη σημασία η καλή ορατότητα από τη θέση του οδηγού και δεν φτάνει μόνο να ρυθμίσετε σωστά το κάθισμα, αλλά και οι σχεδιαστές του κάθε αυτοκινήτου να έχουν μεριμνήσει. Όπως έχει γίνει και για την περίπτωση του Subaru Forester.

Η Subaru πιστεύει πρωτίστως ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης ενός ατυχήματος, είναι αν οι οδηγοί μπορούν να εντοπίσουν τις επικίνδυνες καταστάσεις με τα μάτια τους.

Advertisement
Advertisement

Δείτε όμως το βίντεο, ώστε να… “καθίσετε” και εσείς πίσω από το τιμόνι!

Αναφορικά με το Subaru Forester e-BOXER, δεν… φοβάται να ορμήσει σε άγνωστα μονοπάτια, μιας και “γεννήθηκε” έτοιμο για περιπέτεια. Η 5η γενιά του καθαρόαιμου SUV βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της φίρμας “Subaru Global Platform”, χαρίζοντας υψηλή ακαμψία.

Advertisement

Ο γνώριμος 2λιτρος θερμικός boxer συνοδεύεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 16,7 ίππων και 66 Nm ροπής. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει -και στις δύο περιπτώσεις- τα 150 άλογα στις 5.600 rpm και τα 194 Nm ροπής στις 4.000 rpm.

Advertisement

To hybrid σύνολο διατηρεί τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κέντρου βάρους και της ισορροπίας του Symmetrical AWD, γεγονός που επιτυγχάνεται τοποθετώντας τον ηλεκτροκινητήρα πάνω στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic (ειδικά διαμορφωμένο για τους e-BOXER).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια ματιά στο εσωτερικό του νέου Subaru Solterra
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Subaru WRX
O Travis Pastrana με το Subaru των 862 PS (video)

 

Advertisement