Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Βρετανία: Σκότωσε τον άντρα της και ζητούσε ατάραχη από τους αστυνομικούς το παλτό της!

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρετανία: Σκότωσε τον άντρα της και ζητούσε ατάραχη από τους αστυνομικούς το παλτό της!

MIRROR

Βρετανία: Σκότωσε τον άντρα της και ζητούσε ατάραχη από τους αστυνομικούς το παλτό της!

MIRROR

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύφθηκαν στην δίκη της Πενέλοπε Τζάκσον που μαχαίρωσε τον σύζυγό της επειδή την κακοποιούσε-«Είναι στην κουζίνα και αιμορραγεί μέχρι θανάτου. Ελπίζω με λίγη τύχη να ήρθατε αργά».

Advertisement
Advertisement

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην συνοικία του Μπέροου, στο Σόμερσετ,  το βράδυ της 13ης του περασμένου Φεβρουαρίου είδαν τη γυναίκα που τους είχε τηλεφωνήσει πριν από λίγα λεπτά. Ήταν η Πενέλοπε Τζάκσον 66 ετών, η οποία είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον 78χρονο σύζυγό της Ντέιβιντ Τζάκσον, πρώην αντισυνταγματάρχη του Βρετανικού Στρατού. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν μια πολύ ψύχραιμη γυναίκα η οποία  δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τη μοίρα του άνδρα της, ο οποίος ψυχορραγούσε στην κουζίνα.

Στη δίκη της ήρθαν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το βράδυ που αποφάσισε να μην ανεχτεί άλλο την ζήλια και την κακοποιητική συμπεριφορά του Ντέιβιντ τις οποίες δημοσίευσε η Daily Mail.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο από τις κάμερες καθώς και δεκαοχτώ λεπτά ηχητικού υλικού από την κλήση της στο 999 δείχνουν μια απόλυτα ήρεμη γυναίκα που ανοίγει στους αστυνομικούς φορώντας τις πιτζάμες της. «Ίσως έπρεπε να τον μαχαιρώσω κι άλλο. Ίσως πάω να του δώσω κι άλλες» ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί την ακούν έκπληκτη να τους λέει αν μπορούν να της φέρουν το παλτό της.

Αδιαφορώντας εντελώς για το τι έχει κάνει πριν από λίγα λεπτά τους λέει: «Τον άφησα να ψυχορραγεί στην κουζίνα. Με λίγη τύχη δεν θα τον προλάβετε».

Όταν της λένε να βγει από το σπίτι για να μπουν και να ελέγξουν την ρωτάνε το όνομα της και αν μένει εκεί τους απαντάει καταφατικά ενώ λίγο λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί της περνάνε χειροπέδες. Ο Τζάκσον ζει ακόμα και όταν οι αστυνομικοί ζητάνε ασθενοφόρο άμεσα τους λέει ψυχρά ότι θα έπρεπε να τον είχε αποτελειώσει με περισσότερα χτυπήματα.

Advertisement

 «Ξέρω γιατί το έκανα»
Λίγο αργότερα μιλώντας στους αστυνομικούς η Πενέλοπε εξηγεί γιατί άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε με μανία στον άνδρα της. «Το έκανα γιατί ήταν ένας επιθετικός νταής από τον οποίο ανέχτηκα αρκετά. Όταν με είδε με το μαχαίρι μου είπε ότι δεν είχα το θάρρος να το κάνω κι εγώ το έκανα ξανά και ξανά».

Advertisement

Όταν τη βάζουν στο περιπολικό εξακολουθεί να λέει διάφορα και ένας αστυνομικός της λέει ότι καλό είναι να μην μιλάει γιατί είναι ύποπτη δολοφονίας και εκείνη ατάραχη απαντάει: «Δεν έχω καμία πρόθεση να αρνηθώ αυτό που έκανα. Ξέρω ότι το έκανα και ξέρω γιατί το έκανα» προσθέτει ατάραχη, πριν κλείσει η πόρτα του περιπολικού.

«Με απειλούσε πριν αλλά τώρα δεν θα το ξανακάνει» ακούγεται να λέει κατά την διάρκεια της κλήσης της στο 999, ενώ στο αστυνομικό τμήμα έμαθε λίγη ώρα μετά ότι ο άνδρας της πέθανε. Τέλος παρότι αποδέχθηκε τον φόνο αρνείται την κατηγορία για δολοφονία εκ προμελέτης και στην κατάθεσή της τόνισε ότι ο πρώην στρατιωτικός την ζήλευε παθολογικά.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι για να τον καθησυχάσει έκανε τατουάζ στα οπίσθια, το οποίο έγραφε «Ιδιοκτησία του Ντέιβιντ Τζάκσον» κάτι το οποίο ενθουσίασε τον άνδρα της, ο οποίος όμως μετά από λίγο συνέχισε τις εκρήξεις ζήλιας που οδήγησαν στη μοιραία νύχτα του περασμένου Φλεβάρη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ελληνας που πήρε 90.000.000 ευρώ από τους Κινέζους!
Νίκος Παλαιοκώστας: Το «αγρίμι» του βουνού και οι ιστορίες μιας ζωής στην παρανομία
Λεφτά με το… τσουβάλι για τον Ερντογάν με το θωρακισμένο του Εβρου (VIDEO)