Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τεό Νιάρχος: Έβαλε μάσκα για τον κορωνοϊό

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεό Νιάρχος: Έβαλε μάσκα για τον κορωνοϊό

MIRROR

Τεό Νιάρχος: Έβαλε μάσκα για τον κορωνοϊό

MIRROR

Ο γιος του Έλληνα μεγιστάνα γνωστός για τις εικαστικές του ανησυχίες πόσταρε την συγκεκριμένη φωτoγραφία σε story που ανέβασε στο Instagram

Advertisement
Advertisement


Με βλέμμα στο οποίο μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια ο 31χρονος Τεό Νιάρχος, ποζάρει φορώντας το απαραίτητο trend των ημερών, μια αντιμικροβιακή μάσκα. Ο γιος του Έλληνα μεγιστάνα Φίλιππου Νιάρχου ανέβασε την συγκεκριμένη πόζα πριν από λίγα 24ωρα, μόλις έγινε γνωστό το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Είναι η δεύτερη φορά που ο αδερφός του Σπύρου και της Ευγενίας Νιάρχου, φωτογραφίζεται με χειρουργική μάσκα, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το κάνει ως ένα παιχνίδι. Αυτοί που ξέρουν καλά τον νεαρό ιδιοκτήτη της γκαλερί «6817 Melrose» στο Λος Άντζελες επιμένουν ότι ο Τεό έκανε την συγκεκριμένη κίνηση επειδή απλά του προέκυψε. Από μικρός άλλωστε, όταν μεγάλωνε στην Χαβάη, έδειξε ότι δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το βαρύ επίθετο που κουβαλάει, ειδικά όταν άρχισε να κάνει σερφ.

Γρήγορα έγινε ένας πολύ καλός σέρφερ και στα 18 του χρόνια είχε υπογράψει συμβόλαιο με μια από τις πιο γνωστές εταιρίες ρούχων που απευθύνονται στους λάτρεις τους συγκεκριμένου αθλήματος. Υπάρχει ακόμη και σήμερα βίντεο στον ιστότοπο της συγκεκριμένης εταιρίας στο οποίο ο 20χρονος τότε Τεό Νιάρχος δαμάζει τα κύματα σε μια παραλία της Χαβάης. Ήταν η περίοδος που το όνομα του συζητήθηκε για πρώτη φορά, όταν φωνογραφήθηκε για ένα editorial μόδας του GQ και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου. Έκτοτε, παραμένει ένας εσωστρεφής κληρονόμος που δεν δίνει συνεντεύξεις-έκανε μόνο μια εξαίρεση για το περιοδικό Interview δυο χρόνια μετά το άνοιγμα της γκαλερί του-είναι όμως ενεργός στο lnstagram κυρίως μέσα από stories. Τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε μαζί με τον αδερφό του Σταύρο ως Κοζάκοι στο περίφημο γαμήλιο πάρτι του πρώτου στο Saint Moritz, αγαπημένο προορισμό της οικογένειας εδώ και δεκαετίες.

Ο γάμος του πρώτου με την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην του Ρόμαν Αμπράμοβιτς προκάλεσε την ανάλογη φρενίτιδα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου τον περασμένο μήνα.
Τότε που ο κορωνοϊός δεν συνιστούσε ακόμη παγκόσμια απειλή και ο Τεό Νιάρχος πόζαρε ανέμελα με την αδερφή του Ευγενία στο διάσημο θέρετρο όπου είχε συγκεντρωθεί όλο το διεθνές jet set.
Λίγες εβδομάδες μετά το πρόσωπο του καλυμμένο με την χειρουργική μάσκα συμβαδίζει απολυτα με την φρενίτιδα για τον νέο ιό που έχει κυριεύσει την υφήλιο, έστω κι αν ο ίδιος δεν την ενστερνίζεται…

Advertisement
Advertisement