MIRROR

Προσοχή στα e-mails του Netflix

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή στα e-mails του Netflix

MIRROR

Προσοχή στα e-mails του Netflix

MIRROR

Συναγερμός για το ψηφιακό… ψάρεμα, έχει σημάνει από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSIi. Ενας απο τους τρόπους εξαπάτησης των επιτήδειων είναι και τα emails που στελνονται με τα σήματα του Netflix…

Advertisement
Advertisement

«Να προσέχετε πάντα τα emails που δέχεστε και σας ζητούν προσωπικές πληροφορίες ή τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ποτέ μη πατάτε τα links που σας αποστέλλονται ειδικά αν δεν περιμένετε να λάβετε τέτοιου είδους emails από την τράπεζά σας ή κάποια άλλη υπηρεσία!” αναφέρει χαρακτηριστικά το ινστιτούτο.

 

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σύντομα ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου στην Ελλάδα

«Ρημάδια» επτά στα δέκα μεταχειρισμένα που πωλούνται!

Τον Απρίλιο του 2017 ο Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, έδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα πολλών ετών. Σε μία δύσκολη, χρονικά, περίοδο για την Ελλάδα, βρήκε ανθρώπους που ασπάστηκαν το όραμα του, και το CSI Institute έγινε πραγματικότητα.

Advertisement

Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια») αποτελεί μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, και ο σκοπός του προβλέπεται ρητά ως μη κερδοσκοπικός. Το Σωματείο προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Περισσότερα για το Ινστιτούτο και στο Facebook https://www.facebook.com/CSIInsitute και στο site https://www.csii.gr/

Advertisement