Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ποιο γνωστό εστιατόριο κάψανε στη Νεα Σμύρνη;

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο γνωστό εστιατόριο κάψανε στη Νεα Σμύρνη;

MIRROR

Ποιο γνωστό εστιατόριο κάψανε στη Νεα Σμύρνη;

MIRROR

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα Ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας, με τα τραπέζια του να είναι καθημερινά γεμάτα, ενώ ήταν και ένα από τα αγαπημένα στέκια της αγοράς αυτοκινήτου…

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το protothema.gr οι πρώτες εκτιμήσεις, αλλά οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έχουν έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα γερανοφόρο για την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο.

Το γερανοφόρο όχημα έριχνε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των 4 ορόφων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Από αυτήν μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά ο ένοικος του πρώτου ορόφου ο οποίος υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Το εστιατόριο αυτό είναι το Cavaliere, το οποίο λειτουργούσε περίπου ένα χρόνο και είχε γίνει στέκι και πολλών διασήμων. Διέθετε ιδιαίτερα κομψό ντεκόρ που δημιούργησε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο του Κώστα Γκάγκου, ενώ σεφ είναι ο μετρ των ιταλικών γεύσεων, Βασίλης Τσατσάκης.

Λόγω του ιδιαίτερα φωτεινού και εντυπωσιακού εσωτερικού του Cavalliere, έχουν γίνει αρκετές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις για περιοδικά, ενώ ήταν και ένα από τα στέκια της εγχώριας αυτοκινητική αγοράς. Εκεί έχουν γίνει και παρουσιάσεις αυτοκινήτων σε δημοσιογράφους και ντίλερς…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τα νέα της πιάτσας, 375…
Φωτιά σε ηλεκτρικό; Μια οθόνη σώζει ζωές
Πυρκαγιά σε τούνελ της Κακιάς Σκάλας: Πώς σβήνει; (+video)

Advertisement