Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ο αθυρόστομος Kimi Raikkonen!

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο αθυρόστομος Kimi Raikkonen!

MIRROR

Ο αθυρόστομος Kimi Raikkonen!

MIRROR

Τα κακά αποτελέσματα φέρνουν πίεση και κριτική. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Kimi Raikkonen δεν έκρυψε το θυμό του μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Κίνας όπου περιορίστηκε στην όγδοη θέση.

Advertisement
Advertisement


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός αποκλείστηκε από το Q2 στις κατατακτήριες έχοντας πρόβλημα στο κατέβασμα σχέσεων στη Ferrari F14 T. Στον αγώνα αυτό λύθηκε αλλά εκεί προέκυψαν άλλοι, άλυτοι γρίφοι για τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή που μέχρι τώρα αδυνατεί να φέρει το ιταλικό μονοθέσιο στα μέτρα του.

Τερμάτισε λοιπόν όγδοος, την ώρα που ο teammate του, Fernando Alonso, χάριζε στη Ferrari το πρώτο της φετινό βάθρο, τερματίζοντας 52 δευτερόλεπτα πιο μπροστά. Έχοντας τα… δικά του, ήρθε και η ερώτηση που έφερε την έκρηξη αφού τέθηκε θέμα κινήτρων!

Advertisement
Advertisement

Αφού ξεστόμισε τη δημοφιλή αγγλική λέξη «f***», o Raikkonen απάντησε στο crash.net: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο ρωτάτε αν έχω κίνητρα. Αν δεν είχα, δεν θα ήμουν εδώ να απαντώ τέτοιες ερωτήσεις. Είχαμε κάποιους κακούς αγώνες, αυτό δεν είναι ευχάριστο αλλά μερικές φορές, έτσι είναι τα πράγματα. Στόχος είναι να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε. Σημειώνουμε πρόοδο σε κάθε αγώνα όσο κι αν δεν είναι εμφανές. Προφανώς το Grand Prix της Κίνας δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα αλλά τουλάχιστον πήρα κάποιους βαθμούς και ήταν ένα καλό τριήμερο για την ομάδα μας».

Μετά τα πρώτα τέσσερα Grand Prix της σεζόν, ο «Iceman» έχει μαζέψει μόλις έντεκα βαθμούς και είναι στη δωδέκατη θέση της κατάταξης.