Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τα βαριά επίθετα του επιχειρείν που έγιναν διάσημοι djs

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα βαριά επίθετα του επιχειρείν που έγιναν διάσημοι djs

MIRROR

Τα βαριά επίθετα του επιχειρείν που έγιναν διάσημοι djs

MIRROR

O εφοπλιστής που στις αρχές του μήνα παράγγειλε τέσσερα νέα καράβια αξίας 160.000.000 δολαρίων είναι πασίγνωστος στον χώρο της χορευτικής μουσικής ως Nick Martin, ενώ ο γιος του Δάκη Ιωάννου υιοθέτησε το Dj Velix.

Advertisement
Advertisement

Ηχεί αν μη τι άλλο παράξενο, ένας ισχυρός Έλληνας εφοπλιστής και ένας επιχειρηματίας να ξεσηκώνουν χιλιάδες εκστασιασμένους θεατές σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ και στα πιο διάσημα κλαμπ του κόσμου, ως dj’s και μάλιστα πολύ καλοί.

Αν το καλλιτεχνικό όνομα Nick Martin λοιπόν δεν σας λέει πολλά, πίσω από αυτό  κρύβεται ο εφοπλιστής Νικόλας Μαρτίνος, γιος του Ντίνου και της Λίας Μαρτίνου, μιας από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές δυναστείες της χώρας.

Επίσης, αν δεν παρακολουθείτε την σύγχρονη χορευτική σκηνή, πιθανώς το όνομα Dj Velix να σας είναι άγνωστο, με αυτό όμως συστήνεται εδώ και χρόνια ο Στέλιος Ιωάννου ως dj. Ο γιος του Δάκη Ιωάννου εις εκ των μετόχων της NTI Investments Limited που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία γνωστών ξενοδοχείων όπως το «Yes», το «21» και φυσικά το «Intercontinental». Κάποιοι θυμούνται ακόμη τα μυθικά πάρτι που έστηνε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο τελευταίο από αυτά, από το οποίο περνούσαν όλοι οι γόνοι των ισχυρών οικογενειών.

Advertisement
Advertisement

Όπως και ο Νικόλας Μαρτίνος έτσι και ο Στέλιος Ιωάννου είναι ένας παθιασμένος dj που έχει εμφανιστεί σε μεγάλα events και τα vibes του ξεσηκώνουν το κοινό που συρρέει για να λικνιστεί επί ώρες. Αμφότεροι είναι παθιασμένοι εδώ και χρόνια με την μουσική, χωρίς όμως να παραμελούν τις άλλες τους επαγγελματικές  δραστηριότητες, τις οποίες εξακολουθούν να τρέχουν.

Τάνκερ και live εμφανίσεις!

Advertisement

Στις αρχές του μήνα ο Νικόλας Μαρτίνος παρήγγειλε τέσσερα νέα καράβια για την ναυτιλιακή του εταιρία -την Thenamaris- τα οποία θα κοστίσουν 160.000.000 δολάρια.

Δέκα μέρες μετά ανέβασε ως Nick Martin στην σελίδα του στο Facebook, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Say Something», αφού εδώ και χρόνια ο γόνος της οικογένειας Μαρτίνου, παθιάστηκε με την μουσική.

Advertisement

Κάποιοι τον θυμούνται μαθητή ακόμη να παίζει σε συναυλίες με την μπάντα του και αργότερα να κάνει τον dj σε πάρτι, πριν η μουσική house τον κερδίσει ολοκληρωτικά.

Το πάθος του για αυτή δεν έπαψε ποτέ, όπως και η αγάπη του για την οικογενειακή εφοπλιστική δυναστεία καταφέρνοντας να συνδυάσει ιδανικά και τα δύο.  Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές σε κάποια από τα διασημότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως π.χ. το Tomorrowland, ενώ έχει περιοδεύσει από την Ίμπιζα μέχρι τη Σαϊγκόν.

Οι φωτογραφίες του με τον ίδιο πίσω από την κονσόλα και ένα κοινό δεκάδων χιλιάδων νέων από κάτω να εκστασιάζεται με τις μουσικές του είναι αρκετά ενδεικτικές της εκτίμησης που χαίρει στον χώρο.

Advertisement

Είναι φίλος με ηχηρά ονόματα της dance σκηνής όπως είναι ο Armin Van Buuren, ο Tiesto και φυσικά ο Cαlvin Harris, ένας από τους κορυφαίους dj’s του πλανήτη.

Ο τελευταίος όπως και ο κολλητός του Nick, Dj Alesso έπαιξαν στον γάμο του φίλου τους με την Ελένη Προκοπίου, που τελέσθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στον Ιερό Ναό Φανερωμένης, ενώ το πάρτι έλαβε χώρα στη έπαυλη της οικογένειας Προκοπίου στην Γλυφάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν εκείνος που ανέλαβε την αλα ελληνικά διασκέδαση των εκλεκτών καλεσμένων, ερμηνεύοντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες του. Ο τραγουδιστής πρόσφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα, κάνοντας όμως αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να εμφανισθεί και στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν.

Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, το ανφάν γκατέ της ελληνικής ναυτιλίας, αλλά και ισχυροί επιχειρηματίες από το lobby του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, φίλοι και συμφοιτητές των νεονύμφων από όλο τον κόσμο έδωσαν το «παρών» στην παραμυθένια γαμήλια δεξίωση.

Ο ανήσυχος γιος

Ηταν δεν ήταν δώδεκα ετών, ο Στέλιος Ιωάννου, όταν άρχισε να παθιάζεται με την μουσική μαθαίνοντας σταδιακά να παίζει ντραμς και κιθάρα. Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι κατέληξε εν πολλοίς τρόπος ζωής για τον γιο του επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου.

Τα mix στην κονσόλα μπήκαν στην ζωή του όταν μπήκε στα 15 και αποφάσισε να σπουδάσει μουσική σε ένα από τα φημισμένα μουσικά κολλέγια, το Berkley College of Music.

Δεν το τελείωσε αφού όπως είπε σε συνέντευξη του πριν λίγα χρόνια «λόγω προσωπικών-οικογενειακών ζητημάτων έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μετά από αυτό απασχολούμουν ως DJ αρκετά συχνά ως ερασιτέχνης για πλάκα, αλλά αυτό σιγά σιγά ξεκίνησε να συσσωρεύεται και να που είμαστε τώρα»!

Λάτρης και αυτός της dance σκηνής ξεκίνησε να εμφανίζεται ως Dj Velix και σταδιακά έχτισε τον δικό του προσωπικό μύθο παίζοντας σε μεγάλα κλαμπς και φεστιβάλ όπως το Prime και το Eject.

Τα καλοκαίρια είναι σχεδόν πάντα στην αγαπημένη του Κέρκυρα, εκεί όπου έστησε το κλαμπ Pazuzu, όπου παίζει μουσική σχεδόν κάθε μέρα, ενώ διαθέτει και μια εξαιρετικής αισθητικής κατοικία.

Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων σε μεγάλα κλαμπ στο Μαϊάμι, δίνει ενίοτε το παρόν όπως και ο Nick Martin στο Cavo Paradiso της Μυκόνου και στο κλεινόν άστυ ασχολείται με τα ξενοδοχεία του οικογενειακού ομίλου.

Έχει παντρευτεί δυο φορές και οι φίλοι του λένε ότι είναι ένα μεγάλο παιδί που αρνείται να μεγαλώσει και αγαπάει πολύ να γράφει μουσική όταν δεν βάζει φωτιά στα decks.

Για τον ίδιο αυτό που μετράει πιο πολύ όταν ανεβαίνει στην κονσόλα είναι να διαισθάνεται τι θέλει να ακούσει το κοινό εκείνη τη στιγμή, να προβλέψει δηλαδή ως dj τις διαθέσεις του, ώστε να τους κάνει να χορεύουν ασταμάτητα.