Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Κάρλα Μπρούνι: Από τα Ηλύσια Πεδία μέχρι την πασαρέλα ένας Balmain δρόμος!

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάρλα Μπρούνι: Από τα Ηλύσια Πεδία μέχρι την πασαρέλα ένας Balmain δρόμος!

MIRROR

Κάρλα Μπρούνι: Από τα Ηλύσια Πεδία μέχρι την πασαρέλα ένας Balmain δρόμος!

MIRROR

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας εντρύφησε ξανά στα 54 της στην ιδιότητα που την έκανε διάσημη φορώντας τα μοντέλα του διάσημου Γαλλικού οίκου μόδας.

Advertisement
Advertisement

Την βραδιά που ο Έρικ Κλάπτον γνώρισε την τότε γοητευτική σύντροφό του Κάρλα Μπρούνι στον Μικ Τζάγκερ, μπορεί και να ένιωσε ένα «τσίμπημα» στην καρδιά. Ήξερε καλά τον τραγουδιστή των Rolling Stones, που μόλις αντίκρισε το διάσημο μοντέλο, δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από απάνω της και ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το μοιραίο.

Μετά από λίγο καιρό η Μπρούνι παράτησε το διάσημο κιθαρίστα για τον πιο διάσημο Μικ και ο Κλάπτον που είχε χοντρό «κόλλημα» μαζί της, μάζευε για μήνες τα διαλυμένα «κομμάτια» του εαυτού του. Αντίθετα η Μπρούνι δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της, έχοντας εντρυφήσει από νωρίς στην απατηλή λάμψη της διασημότητας και της ματαιοδοξίας που υποδείκνυε κάθε της βήμα στην ζωή. Μια ζωή που την έφερε μέχρι τα Ηλύσια Πεδία ως πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, έχοντας αφήσει συντρίμμια στο πέρασμα της.

Στα πενήντα τέσσερα χρόνια της, η Κάρλα επιστρέφει τρόπο τινά στην πασαρέλα ως μοντέλο του φημισμένου Γαλλικού οίκου μόδας Balmain πέντε μήνες μετά την εμφάνιση της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Εκεί όπου φόρεσε ένα συγκλονιστικό μίνι φόρεμα κεντημένο με πέρλες, το οποίο μάλιστα φέρεται να απόκτησε μόνιμη θέση στην γκαρνταρόμπα της.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Instagram φωτογραφίες από την νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Balmain. Είναι και αυτό μια κίνηση για να πέσουν ξανά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας που τόσο λατρεύει αυτή η «γυναίκα-δηλητήριο» όπως την έχουν αποκαλέσει.

Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Advertisement

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones πέταγε με το lear jet του από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι ή το Μιλάνο προκειμένου να δίνει το παρόν στις επιδείξεις μόδας της Κάρλα που του είχε πάρει την καρδιά, ενώ  την περίμενε υπομονετικά να τελειώσει για να βγουν. Πρόκειται για τη γυναίκα που δεν δίστασε να αφήσει τον φιλόσοφο Ζαν Πολ Εντοβέν για χάρη του γιου του Ραφαέλ, διαλύοντας ουσιαστικά για πάντα την σχέση των δύο ανδρών. Το ειδύλλιο αρχικά και ο γάμος της με τον Νικολά Σαρκοζί ήταν για μήνες ολόκληρους το κύριο θέμα που απασχολούσε την Γαλλία και τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Μπρούνι είναι για πολύ κόσμο ο ορισμός της «γυναίκας-δηλητήριο», όμως αυτό ουδόλως την απασχόλησε ποτέ, ούτε τότε ούτε όταν επέστρεφε στη δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ. Πριν από ένα χρόνο έδωσε συνέντευξη στην Telegraph για τον έκτο δίσκο της «χλιαρής» καριέρας της στα μουσικά δρώμενα, όμως ως είθισται οι ειδήσεις βγήκαν από άλλες ερωτήσεις και όχι απο αυτές που έχουν να κάνουν με τις συνθέσεις της.

Advertisement

Εκείνη την μέρα απάντησε και στην ερώτηση που περίμεναν όλοι, αφού δεν είχε τοποθετηθεί για το βιβλίο του πρώην συντρόφου της Ραφαέλ στο οποίο περιγράφει τον τρομερό καυγά με τον πατέρα του. «Δεν το έχω διαβάσει ακόμη» είπε στην Βρετανική εφημερίδα συμπληρώνοντας: «Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, οπότε είπα στον Ραφαέλ να το κάνει».

Όμως ο πρώην της δεν έμεινε μόνο σε αυτό στο βιβλίο του, αλλά αφιέρωσε και τρεις τέσσερις παραγράφους στους προ δύο δεκαετιών θελκτικούς γλουτούς της! Πως ένιωσε άραγε με αυτό η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας; «Ε, εντάξει είναι ο ποπός μου πριν από είκοσι χρόνια» δήλωσε αφοπλιστικά το διάσημο πρώην τοπ μόντελ.

Όσο για την καριέρα της στη μουσική; Ποτέ δεν έγινε αυτό που λέμε το μεγάλο όνομα αν και ήταν ήδη διάσημη, όμως τα άλμπουμ της πουλάνε, κυρίως στην Γαλλία ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ένα άλλο reunion. Αυτό στο οποίο συναντήθηκε ξανά στην προπέρσινη εβδομάδα μόδας του Μιλάνου μαζί με την Ναόμι Κάμπελ, την Σίντι Κρόφορντ, την Κλόντια Σίφερ και την Χελένα Κρίστενσεν για να τιμήσουν τον αξέχαστο Τζιάνι Βερσάτσε.

Advertisement

«Σχεδόν σκοτωθήκαμε!!»

Τι συζήτησαν; Πολλά αλλά κυρίως για την εμμηνόπαυση!

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον βιολογικό της πατέρα, την ταυτότητα του οποίου της αποκάλυψε το 1996, λίγο πριν πεθάνει ο σύζυγος της μητέρας της Αλμπέρτο Τεντέσκι. Μέχρι εκείνη την στιγμή η Μπρούνι νόμιζε ότι είναι κόρη του, αλλά η αποκάλυψη δεν της προκάλεσε θυμό. «Όχι, δεν θύμωσα καθόλου. Πάντα αισθανόμουν λίγο άβολα με κάτι, και όταν το έμαθα ένιωσα μια ανακούφιση. Δεν ένιωσα καθόλου τραυματισμένη, απλά είπα ότι εντάξει αυτό εξηγεί τα πάντα».

Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στο τραγούδι «Un Secret» το οποίο ηχογραφήθηκε κατά την περίοδο του lockdown στην Γαλλία, λόγω της πανδημίας. Όσο αυτή ηχογραφούσε ο Νικολά Σαρκοζί έγραφε το δικό του βιβλίο ενώ ο εγκλεισμός όπως είπε η Κάρλα «ήταν μια δοκιμασία αφού το σπίτι ήταν γεμάτο με την κόρη μας, την μητέρα μου και την αδερφή της. Η μητέρα μου είναι 91 και η αδερφή της 95».

Όπως τόνισε μάλιστα αυτή η συνύπαρξη κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν. «Ιταλικός εγκλεισμός! Θεέ μου! Σχεδόν σκοτωθήκαμε» είπε ενώ δεν χαλάρωσε κάποιες στιγμές απολαμβάνοντας π.χ. ένα εξαιρετικό Γαλλικό κρασί.

Τελικά όμως είχε πολύ καλό λόγο γι’ αυτή την αποχή. «Όταν πίνω, πίνω πολύ. Οπότε είπα όχι, γιατί αν περάσω αυτή την κουρτίνα με το αλκοόλ, θα πέσω νεκρή» συμπλήρωσε ενώ προέβη και σε μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της. «Δεν έχει πιει ούτε μια φορά στην ζωή του! Ούτε μια γουλιά! Όταν ήταν πιο νέος είχε πονοκεφάλους και έτσι πάντα φοβόταν τι θα του έκανε το αλκοόλ. Δεν ξέρει την ωραία επίδραση».

Η γυναίκα που δεν κουραζόταν να «σκοτώνει» τους συντρόφους της «στέλνοντάς» τους την στιγμή που εκείνοι πίστευαν ότι όλα κυλούν τέλεια στην σχέση τους, έχει κλείσει δεκατέσσερα χρόνια γάμου με τον Νικολά Σαρκοζί. Μιλώντας γι’ αυτό τόνισε ότι αν είχαν γνωριστεί είκοσι χρόνια πριν από την μοιραία πρώτη βραδιά που αντάλλαξαν βλέμματα, ο γάμος τους πιθανότατα δεν θα κρατούσε.

«Θα χρειαζόταν μια γυναίκα που θα ήταν πιο αφιερωμένη σε εκείνον κι εγώ ποτέ δεν θα ήμουν με έναν άνδρα με τόσο ισχυρό και κυριαρχικό χαρακτήρα». Ετσι εκείνο το δείπνο στην κατοικία του διάσημου διαφημιστή Ζακ Σεγκελά αποδείχτηκε η πιο κατάλληλη στιγμή για την αρχή του παθιασμένου ειδυλλίου που ταρακούνησε την Γαλλία. Το πάθος υπάρχει ακόμη στην σχέση τους και όπως αποκάλυψε τότε η Μπρούνι στην Telegraph, αυτό μπορεί να εκτονωθεί ακόμη και σε ένα σπίτι, όπου μένουν και άλλα άτομα: «Για την αγάπη έχουμε μόνο ένα δωμάτιο. Με κλειδαριά και χοντρούς τοίχους!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Ρώσοι κόλλησαν με κινέζικα λάστιχα… (+video)
Ο Έλληνας που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Αυτό είναι το Ελληνικό πολεμικό Hummer που σαρώνει τα σύνορα (video)