Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι άπιστος; Θα τον καταλάβεις από το αυτοκίνητό του…

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι άπιστος; Θα τον καταλάβεις από το αυτοκίνητό του…

ΝΕΑ

Είναι άπιστος; Θα τον καταλάβεις από το αυτοκίνητό του…

ΝΕΑ

Είναι αποδεδειγμένο ότι το αυτοκίνητο θεωρείται από πολλούς ως σύμβολο κοινωνικής, επαγγελματικής και οικονομικής καταξίωσης. παράλληλα ένα αυτοκίνητο, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Ιδού λοιπόν ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι άπιστοι άντρες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, οι κάτοχοι πολυτελών μοντέλων είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Η έρευνα αφορούσε πάνω 800.000 μέλη της ιστοσελίδας και έδειξε ότι το 22,21% εξ αυτών οδηγεί Audi.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι και στο επόμενες θέσεις συναντάμε premium μάρκες από τη Γερμανία: ακολουθούν η BMW με 13,79% (ήταν πρώτη την προηγούμενη χρονιά), η Mercedes με 8,73% και η Volkswagen με 5,74%.

«Τα αυτοκίνητα φανερώνουν πολλά για τους ιδιοκτήτες τους. Άτομα πετυχημένα επαγγελματικά και με κίνητρο δεν συμβιβάζονται με ό,τι κρίνουν μη ικανοποιητικό, είτε αυτό είναι το όχημά τους είτε η σχέση τους», σχολίασε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Advertisement
Advertisement

Αν αναρωτιέστε σε ποιες μάρκες αντιστοιχούν τα μικρότερα ποσοστά, στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε την Peugeot (0,38%) και τη Renault (0,51%). Αν λοιπόν η σύζυγός σας οδηγεί κάποιο γαλλικό μοντέλο, μάλλον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια. Αρκεί εκείνη να βρίσκεται δίπλα σας…

Την τελευταία πεντάδα συμπληρώνουν η Land Rover (0,53%), η Skoda (1,05%) και η Hyundai (1,55%0. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα περισσότερα μέλη – σε ποσοστό 72% – του Illicit Encounters προτίθενται να αλλάξουν μοντέλο ή ακόμη μάρκα αυτοκινήτου μέσα σε τρία χρόνια.

Απο αυτούς μόλις το 7% εξ αυτών διαθέτει αυτοκίνητο παλαιότερο των 5 ετών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρευνα: Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι γυναίκες;
Έρευνα ΣΟΚ του newsauto για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Video: Ο έρωτας έφερε συντρίμμια;