Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ronaldo: Η έπαρση, η εμμονή και η συλλεκτική Bugatti

Ελλάδα 0:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ronaldo: Η έπαρση, η εμμονή και η συλλεκτική Bugatti

ΝΕΑ

Ronaldo: Η έπαρση, η εμμονή και η συλλεκτική Bugatti

ΝΕΑ

Επιμένει ότι πέτυχε το πρώτο γκολ στο ματς με την Ουρουγουάη παρότι δεν ακούμπησε την μπάλα. Ο CR7 λατρεύει να έχει τον τελευταίο λόγο…

Advertisement
Advertisement

Η σέντρα-σουτ του Μπρούνο Φερνάντεζ είχε κατεύθυνση την εστία του τερματοφύλακα της Ουρουγουάης, όταν ο Christiano Ronaldo πήδηξε για να πάρει την κεφαλιά. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και ο σταρ που όλοι σχεδόν λατρεύουν να μισούν πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα, μαζί με τους συμπαίκτες του, μόνο που τελικά υπήρχε ένα πρόβλημα.

Ο Ronaldo δεν είχε ακουμπήσει ποτέ τη μπάλα, κάτι που καταλάβαμε όλοι από τα συνεχή και πολύ κοντινά replay που έδειξε η τηλεόραση, μόνο που για τον ίδιο αυτό δεν είχε καμία σημασία. Το απέδειξε την Τρίτη το πρωί, όταν επέμεινε ότι ακούμπησε την μπάλα, παρότι οι αισθητήρες με τους οποίους είναι εφοδιασμένη η στρογγυλή θεά δεν έδειξαν επαφή ή αλλαγή πορείας.

Advertisement
Advertisement

Ο CR7 έστειλε και μήνυμα στον Πιρς Μόργκαν στον οποίο παραχώρησε την διαβόητη πλέον συνέντευξη που σήμανε το τέλος της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι του έλεγε; Ότι αυτός ήταν ο σκόρερ του γκολ, βγάζοντας προς τα έξω μια έπαρση και ένα «εγώ» που κουβαλάει χρόνια μαζί του, μαζί με μια αυτοπεποίθηση.

Ποιος άλλος θα αρνιόταν να γίνει αλλαγή και θα άδειαζε τον προπονητή της ομάδας του μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές; Μόνο αυτός θα πουν κάποιοι, ο οποίος μετά το τέλος της συνέντευξης με τον Μόργκαν εθεάθη να φεύγει οδηγώντας την συλλεκτική Bugatti Centodieci, μια από τις δέκα που κατασκευάστηκαν για όλο τον κόσμο.

Λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας -έχει μια Veyron και μια Chiron δεν θα μπορούσε να μην αποκτήσει και το συγκεκριμένο «εξωτικό» κτήνος των 1600 ίππων με τελική 400+ χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Δαγκάνες» στους τροχούς της Rolls του Ronaldo
Tι δοκιμές γίνονται πριν την παράδοση μιας Bugatti;
Cristiano Ronaldo: Έδωσε 1 εκατ. ευρώ για ένα ρολόι (+video)

 

Advertisement