Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2021-1

Renault Express Van: Κορυφαίες δυνατότητες με ανέσεις και τεχνολογίες επιβατικού

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Express Van: Κορυφαίες δυνατότητες με ανέσεις και τεχνολογίες επιβατικού

Renault 2021-1

Renault Express Van: Κορυφαίες δυνατότητες με ανέσεις και τεχνολογίες επιβατικού

Renault 2021-1

Πιστή στο πρωτοποριακό της πνεύμα σε ότι αφορά τα ελαφρά επαγγελματικά της η Renault με το νέο Express Van παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και πρακτικό van, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε μεταφορική ανάγκη ενός σύγχρονου επαγγελματία.

Advertisement
Advertisement

Η Renault μέσα στην πάροδο των ετών κατάφερε με επιμονή και σχεδιαστική φαντασία να κυριαρχήσει και στα ελαφρά επαγγελματικά, με μερικά πολύ ιδιαίτερα και πάντα πρωτοποριακά στην σχεδίασή τους αυτοκίνητα. Μικρά επαγγελματικά τα οποία άφησαν το στίγμα τους στις ευρωπαϊκές αγορές και έδωσαν τα κατάλληλα εργαλεία στους επαγγελματίες της Γηραιάς Ηπείρου να διεκπεραιώσουν με μοναδική πρακτικότητα αλλά και κορυφαίο στιλ τις καθημερινές τους ασχολίες.

Με το εντελώς νέο Express Van, η γαλλική εταιρία συνεχίζει αυτή την παράδοση, εφαρμόζοντας όλη την τεχνογνωσία της πολύχρονης εμπειρίας της στα ελαφρά επαγγελματικά. Δυναμικό και στιβαρό σε σχεδίαση, ενσωματώνει τα στιλιστικά πρότυπα των επιβατών της εταιρίας και την ίδια στιγμή είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί το “δεξί χέρι” του επαγγελματία και μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Advertisement
Advertisement

Η ταυτότητά του χαρακτηρίζεται από την σχεδιαστική συγγένεια με τα επιβατικά της εταιρίας, με εντυπωσιακή εμπρός όψη, ψηλά τοποθετημένη μάσκα, φαρδύ καπό, και στάνταρ φωτιστικά LED φωτιστικά σώματα σχήματος C τα οποία έχουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα. Εξίσου όμορφο και ισορροπημένο είναι και από το πλάι ή το πίσω μέρος, με την σχεδίαση να δένει άψογα με τις απαραίτητες πρακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα σαλόνι που θυμίζει επιβατικό της εταιρίας, με ένα πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό ταμπλό που τονίζει την ευρυχωρία του νέου Renault Express Van. Tα καθίσματα είναι ιδιαίτερα άνετα και εξασφαλίζουν κορυφαία πλευρική στήριξη, ενώ έχουν και πολλές ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπορεί ο οδηγός να βρει την ιδανική θέση. Βελτιωμένα είναι και όλα τα υλικά αλλά και η ηχομόνωση, δημιουργώντας έναν χώρο κορυφαίας άνεσης και ξεκούραστης διαχείρισης των αστικών μεταφορών.

Advertisement

Το νέο Express Van διαθέτει τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του στην καμπίνα, με σχεδόν 48 λίτρα που οφείλονται στους 13 αποθηκευτικούς χώρους τοποθετημένους σε διάφορα εύκολα προσβάσιμα σημεία. Παράλληλα, ο εξοπλισμός πολυμέσων του νέου Express Van περιλαμβάνει το ηχοσύστημα Connect R&Go και προαιρετικά το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK.

Το νέο Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών με τον κινητήρα diesel. Παράλληλα, το νέο Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

Advertisement

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην διαμόρφωση της καμπίνας, με πολλών τύπων διαχωριστικά και δυνατότητα τοποθέτησης τζαμιών στις πίσω πόρτες. Ο χώρος φόρτωσης είναι εξοπλισμένος με 10 κρίκους πρόσδεσης φορτίου (6 στο πάτωμα & 4 στα πλαϊνά) και προστατευτική επένδυση δαπέδου χώρου φόρτωσης από καουτσούκ, για ξένοιαστες μεταφορές.

Το νέο Renault Express Van εφοδιάζεται με μία πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης, όπως τον ευρυγώνιο καθρέπτη, το Rear View Assist, το Trailer Stability Assist (TSA) / Σύστημα υποβοήθησης σταθερότητας ρυμουλκούμενου, το Blind Spot Warning, το Hill Start Assist, το Cruise control / Speed limiter, την αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης κ.ά.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, το νέο Εxpress Van εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 Βlue dCI με απόδοση στους 75 και 95 ίππους και ροπή στα 220 και 240 Νm αντίστοιχα. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 5,0 λτ/100 χλμ και εκπομπές ρύπων στα 134 γρ/χλμ. Ο κινητήρας διαθέτει και πρόγραμμα λειτουργίας Eco-Mode που εξασφαλίζει 12% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Το νέο Express Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωρική εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρουσίαση των νέων Renault Kangoo και Express
Renault After Sales: Ο πελάτης στο επίκεντρο και μετά την αγορά
Πιο φθηνά ηλεκτρικά από τη Renault – Πώς θα το πετύχει;