Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα καρτ

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα καρτ

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα καρτ

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα τρομερό συμβάν έλαβε χώρα στο πλαίσιο του μαραθώνιου αγώνα καρτ 500 Milhas de Kart που έλαβε χώρα στη Βραζιλία, με τη συμμετοχή διάσημων οδηγών όπως ο πρώην αστέρας της Formula 1, Felipe Massa.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ενώ ο 36χρονος βρισκόσταν την πρωτοπορία, πίσω του εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές τον teammate του Rodrigo Dantas και τον Tuka Rocha. Οι δυο τους μάχονταν υπέρ το δέον για τη δεύτερη θέση, με τη μεταξύ τους κόντρα να τους οδηγεί εκτός πίστας.

Advertisement
Advertisement

Μία εξέλιξη που φάνταζε σχεδόν αναμενόμενου δεδομένου πως οι δύο ομάδες, MDG Matrix και Sambaiba Centerbus Racing, είχαν ξεκινήσει… βεντέτα ώρες πριν. Όμως ακόμα κι έτσι, όλοι εξεπλάγησαν όταν είδαν τους δύο οδηγούς να πιάνονται στα χέρια!

Ο Dantas αποδείχθηκε ικανότερος μαχόμενος χωρίς τιμόνι, «ξάπλωσε» τον αντίπαλό του και άρχισε να τον χτυπά, μέχρι που επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας της πίστας. Εύλογα και οι δυο ομάδες αποβλήθηκαν από τον αγώνα.

Ο Massa που πριν από μερικές ημέρες ανέλαβε επικεφαλής της κομισιόν karting της FIA, είπε σχετικά: «Απ’ όσα είδα, έπρεπε όλη η ομάδα τους να έχει αποβληθεί. Όμως αυτό δεν συνέβη και στη συνέχεια είχαμε ‘πόλεμο’ εντός πίστας. Ήταν λυπηρό κι ακόμα περισσότερο γιατί συμμετείχε ο teammate μου. Δεν είχα κάποια εμπλοκή σε αυτό αλλά θέλω να απολογηθώ για όσα συνέβησαν. Δεν έχω δει κάτι ανάλογο στην καριέρα μου».

Advertisement

Δείτε τον… πυγμαχικό αγώνα των Dantas και Rocha, πατώντας play…

Advertisement