Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτος στο MiniGP ο Περιστεράς

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρίτος στο MiniGP ο Περιστεράς

ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτος στο MiniGP ο Περιστεράς

ΑΓΩΝΕΣ

Μία ακόμα επιτυχία σημείωσε ο ταλαντούχος Γιάννης Περιστερας, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Mini GP και συγκεκριμένα στην πίστα Franciacorta.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O #John41 διέπρεψε στην ιταλική πίστα και τις μάχες που έγιναν εκεί στις 3-6 Αυγούστου. Ο 12χρονος αναβάτης που συμμετέχει στην κατηγορία Ohvale160, ξεκίνησε δυναμικά, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις Κατατακτήριες 1 και τον πρώτο στις Κατατακτήριες 2.

Το Σάββατο ξεκίνησε εξαιρετικά, με την πρώτη θέση στο ζέσταμα, ενώ και στους δύο αγώνες βρέθηκε να οδηγεί την κούρσα! Μάλιστα στον δεύτερο αγώνα ήταν μπροστά στους 6 από τους 8 γύρους. Τελικά έχασε τις νίκες στις λεπτομέρειες, με τη μικρότερη τελική ταχύτητα στην ευθεία να του στοιχίζει. Έτσι κατατάχθηκε και στους δύο αγώνες τρίτος!

Advertisement
Advertisement

Την Κυριακή ξεκίνησε και πάλι με πρώτο χρόνο στο ζέσταμα, ενώ στον αγώνα έδωσε μεγάλες μάχες και τελικά πήρε τη δεύτερη θέση. Στον προτελευταίο γύρο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο που αποτέλεσε και νέο ρεκόρ γύρου της πίστας Franciacorta!

2nd-Rd-Kartodromo-Giannis_Peristeras640

Ο Περιστεράς συγκέντρωσε συνολικά φέτος 52 πόντους και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του θεσμού, με τον Ιταλό Αλεσάντρο Ζάνκα να παίρνει τη δεύτερη θέση με 56 βαθμούς και τον επίσης Ιταλό Ντάνιελ Ντα Λίο με 75 βαθμούς να χρίζεται Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Ohvale 160.