Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ταχύτερος ο Χάμιλτον στις πρώτες δοκιμές

Ελλάδα 19:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταχύτερος ο Χάμιλτον στις πρώτες δοκιμές

ΑΓΩΝΕΣ

Ταχύτερος ο Χάμιλτον στις πρώτες δοκιμές

ΑΓΩΝΕΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το αγωνιστικό τριήμερο για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι του Μπαχρέιν με επίδοση 1.33.572. Η έκτη φετινή πρωτιά του οδηγού της McLaren σε ελεύθερα δοκιμαστικά, ήρθε μετά από 90 λεπτά χωρίς πολλή δράση ή απρόοπτα στο σιρκουί του Σακχίρ. Με τον ήλιο να καίει, έντεκα από τις δώδεκα ομάδες (μοναδική εξαίρεση η Force India) χρησιμοποίησαν μόνο τη μέση γόμα των ελαστικών της Pirelli, τα οποία και δοκιμάζονται για πρώτη φορά στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα στη μέση της ερήμου.

Advertisement
Advertisement

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε για λογαριασμό της Red Bull Racing ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ,  ενώ ακολούθησε ο Πολ ντι Ρέστα που ήταν ο μόνος που σημείωσε τον καλύτερο του χρόνου με τη μαλακή γόμα ελαστικών.

Στη 5η θέση βρέθηκε η McLaren του Τζένσον Μπάτον, μπροστά από τους Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes), Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull Racing), Κίμι Ράικονεν και Ρομέν Γκροζάν (Lotus F1).

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Μπαχρέιν θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί live από τον Alpha την ίδια ώρα.

Advertisement
Advertisement