Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δυνατό ξεκίνημα για Hamilton

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυνατό ξεκίνημα για Hamilton

ΑΓΩΝΕΣ

Δυνατό ξεκίνημα για Hamilton

ΑΓΩΝΕΣ

Την καλύτερη επίδοση στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι της Κίνας σημείωσε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.37.106 που ήταν αρκετό για να τον τοποθετήσει στην κορυφή των χρόνων, σε μία περίοδο όπου η βροχή επηρέασε αρνητικά το πρόγραμμα όλων των ομάδων. Ειδικά στην περίπτωση του οδηγού της McLaren, μετά τα 90 λεπτά της διαδικασίας, είχε σημειώσει μόλις επτά γύρους. Ο μόνος που είχε λιγότερους, ήταν ο ομόσταβλός του, Τζένσον Μπάτον με έξι. Ωστόσο, ο έτερος Βρετανός βρέθηκε αρκετά πιο πίσω, στην όγδοη θέση.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους ήταν οι δύο Mercedes των Νίκο Ρόζμπεργκ και Μίκαελ Σουμάχερ, οι δύο Sauber των Σέρχιο Πέρεζ και Καμούι Κομπαγιάσι αλλά και οι δύο Red Bull των Μαρκ Γουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι δύο Toro Rosso, μπροστά από τις δύο Ferrari. Ντεμπούτο για δύο οδηγούς, τον 19ο της κατάταξης Γιέδο Φαν Ντερ Γκάρντε που έχει ρόλο εφεδρικού στη Caterham αλλά και τον 20, ομόλογό του στη Force India, Ζουλς Μπιανκί.