Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο VW T-Roc σε βίντεο

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο VW T-Roc σε βίντεο

ΝΕΑ

To νέο VW T-Roc σε βίντεο

ΝΕΑ

Με δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις το νέο T-Roc θα εκπροσωπήσει τη VW στη δημοφιλή κατηγορία των compact-μικρών SUV. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο T-Roc, λοιπόν, θα έρθει για να τοποθετηθεί στην κατηγορία των μικρών Compact/SUV μοντέλων διαθέτοντας ένα 5θυρο αμάξωμα μήκους 4.234 χλστ. με αρκετές καμπύλες, τύπου κουπέ πίσω μέρος, αλλά και για πρώτη φορά σε VW, με δυνατότητα διχρωμίας οροφής-υπολοίπου αμαξώματος.

Στο εσωτερικό η σχεδίαση είναι αρκετά μοντέρνα, με τμήματα τα οποία έρχονται βαμμένα στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, αλλά και με τον γνωστό μας πλέον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων της VW. Στον τομέα της πρακτικότητας, η VW ανακοινώνει ότι το T-Roc θα έχει έναν αρκετά μεγάλο για την κατηγορία χώρο αποσκευών 445 λτ., με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και διαιρούμενα σε ποσοστό 60/40, που όταν αναδιπλωθούν η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ αυξάνεται στα 1.290 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Τεχνικά, το νέο T-Roc βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW, ενώ μηχανικά, θα έρθει με 3 turbo κινητήρες βενζίνης 1,0 TSI (115 PS), 1,5 TSI (150 PS) και 2,0 TSI (190 PS), αλλά και με τους diesel 1,6 TDI 115 PS και 2,0 TDI με 150 και 190 ίππους. Θα υπάρχουν κιβώτια μηχανικό ή αυτόματο (DSG), ενώ όλες οι εκδόσεις εκτός των κορυφαίων 2λιτρων TSI και TDI θα είναι στάνταρ προσθιοκίνητες. Τετρακίνητη έκδοση θα έχει και ο 1,5 TSI, αλλά και ο 2λιτρος TDI των 150 ίππων.

Advertisement

Στο νέο της μοντέλο η VW προσφέρει επίσης μια πλειάδα συστημάτων ασφαλείας, όμως Αυτόματη πέδηση με αναγνώριση πεζού, Σύστημα που διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας του, Ενεργό cruise control και πολλά άλλα.

Advertisement